Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
Halley
üzenetére
Pontosítsunk:
Dupla szerintem attól dupla, hogy nem 9-10, hanem 15-16g kávé van benne a kosárban. Innentől hosszabb azaz hígabb lehet a több vízzel. Ha koffeinsokkot akar az ember, akkor 2×16g kávé, de nem hiszem hogy 4×es kávét akarsz inni.
De mint írták, érdemes lefőzni rendesen, és forróvízzel felengedni amennyit szeretnénk, hogy ne oldódjanak ki olyan dolgot, amiket nem szeretnénk.
Sokszor azaz érzésem hogy a szimpla/dupla illetve a hosszú/német/méghosszabb/amerikánót keverik a emberek.Ragacsos kávé, mosás: Hát igen, nem gondoltam hogy ilyen ragacsos, és sejtem hogy nem kéne víz érje az őrlőt, de szárazon nem jött le sehogy. Azóta használtam párszor, rendesen megy, remélem nem vett le sokat a csapágy élettartamból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Starlink
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- World of Tanks - MMO
- Linux haladóknak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mr.Csizmás