- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Halley #11665 üzenetére
Pontosítsunk:
Dupla szerintem attól dupla, hogy nem 9-10, hanem 15-16g kávé van benne a kosárban. Innentől hosszabb azaz hígabb lehet a több vízzel. Ha koffeinsokkot akar az ember, akkor 2×16g kávé, de nem hiszem hogy 4×es kávét akarsz inni.
De mint írták, érdemes lefőzni rendesen, és forróvízzel felengedni amennyit szeretnénk, hogy ne oldódjanak ki olyan dolgot, amiket nem szeretnénk.
Sokszor azaz érzésem hogy a szimpla/dupla illetve a hosszú/német/méghosszabb/amerikánót keverik a emberek.Ragacsos kávé, mosás: Hát igen, nem gondoltam hogy ilyen ragacsos, és sejtem hogy nem kéne víz érje az őrlőt, de szárazon nem jött le sehogy. Azóta használtam párszor, rendesen megy, remélem nem vett le sokat a csapágy élettartamból.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- Mikrotik routerek
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest