Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megkóstoltam a Mantaro Wallát. Nekem bejött. Nem egy nagy fakszni, de kellemes gyümölcsös jegyek jöttek elő a keserű csoki jegyek előtt.
Nagyon jó klasszikus kávé és jó friss volt. -
válasz
ServerWorks
üzenetére
Nem hiszem hogy olasz espresso minőség.
Az Ikea kávéi nekem bejönnek.
De ahogy mondják vannak jó kis magyak kávépörkölők.
A VIII kerben is a Tész. A Dob utcàban. Vettem, igaz a feketek ribizlis gyümölcsös jelleg kijött - érdekes volt, de nem kedvelt nálam annyira. A diós-dohányos jegyeket jobban kedvelem. -
válasz
ServerWorks
üzenetére
Igen! Nem számítottam arra hogy jó lesz, de a maga kategóriájában ár értékben igen jó. Én ajánlom!
-
válasz
ServerWorks
üzenetére
Látom nem merted lefotózni az egész csomagot... és el sem árultad hol vetted... Ez nem sok jót jelent..
-
válasz
Ketchup2020
üzenetére
Ezt a számlálós leoldást rohadtul nem értem. Egy kurva karórája nincs, hogy ahhoz igazítsa????
-
válasz
Ketchup2020
üzenetére
Erre a komplett NASA is rá volt kapcsolva a teljes SETI programmal.
-
válasz
Ketchup2020
üzenetére
Nem rossz! Határozottan nem rossz!
Volt ideje, energiája és pénze játszogatni! Biztos vagyok benne, hogy ez a gép sem végzi kukába 3 hónap múlva.
Ezt hívják szerelemnek?
-
válasz
dugesz77
üzenetére
Merem remélni, hogy a boylerből engedte fel csak a katyvaszt forró vízzel, amúgy zaccos-törökösen!

Még bele sem merek gondolni milyen lehetett! Kiráz a hídeg a gondolattól!

Vér Mikinek lehet még szerencséje génkezelt amcsi tehén tejjel.. Ez úton üzenem neki, hogy nyugodtan vándoroljon ki!
-
Más: Ki milyen kávéval kezdte az évet?
Én vadi új csomag Lavazza Oro-val indítottam. Remek volt!
Most az van az örlőben. -
válasz
korpicschess
üzenetére
Alléban semmi már 10-után. 8-kor tömegben vették, mindenki azt kereste. Szóval sikeres volt az akció.
-
válasz
ANDROID???
üzenetére
Buktad a 3300 forintot délután már. Nekem délelőtt a raktárból mentett meg egy csomagot az egyik hölgy.
-
válasz
ServerWorks
üzenetére
Tudsz élni vazze!
-
-
válasz
ServerWorks
üzenetére
Helllo ServerWorks!
A Costa vételre ajánlott. Jövőre ugyis felmegy 6000 körülre. Nekem a Dark van. Kellenes.
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nem az Aldi garancia kezeléssel van a gond, hanem azzal, hogy szart vesznek a beszerzők.
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ügyes, ötletes! Gyógyteára ideális lehet.
-
Ismerem a kollégát, ő meg tudja mit szoktam otthon ini, mert mesélek. Nagy orrfelhúzàs nem volt. Be se mentünk a lakásba, azon nyomban jött egy fontos hívás, repülni kellett. A sztorit elnyelte a köd!
-
Reggel Costa volt Brikkával. Jó! Kellemes karamellás karakter. Melegített vízzel, gyorsan és közepesen sűrű krémmel jött le. Minden íz, amit írnak szépen kereken lejött!
Egy remek populáris kávé, alapvetôen szép, fényes szemekkel. Nem túl sziciliai sötét.
Vételre ajànlott! Nincs túlbonyolítva az íze hozzáteszem.
Korrekt kávéipari munka.
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Megkövetem a Szarvasit!
Ha jó a kávé és szép tiszta a gép, akkor meglepően jó kávét lehet vele csinálni!
Cégnél kezelésbe vettem egy ilyen gépet és most nekem fizetnek a kávéért. Takarítom, kezelem és hozom hozzá a kévét. Meg kell mondanom, hogy engem is meglepett, hogy milyen jó kávét hozok ki belöle.
-
Vettem a Costából is. A karamellás csokis jegyek érdekelnek. Majd beszámolok. Lehet, hogy soha többé nem veszek, de ilyen áron ez jó üzlet. Mivel úgy is felmegy az akció után, nem érdekel annyira. Annyi érdekes jó kávé van, hogy nem állok meg egynél.
-
-
Estét! Ma megvolt a Gold Roast tesztje a Mantaro kávénak.
Melegített, tiszta mokka főzővel, két eltérő darálás után.
Kellemes édes illatú, és a főzet sem lett ezzel a módszerrel savanyú. Az íz ebben a kategóriában nem okoz egetverő újdonság-sokkot. Nem sokban lett halványabb a gyári íz megadásnál.
Nekem tetszett, de nem az a tipikus jegy, amit én kedvelek. Egy vételnek jó, És igen - ez nem a Bravos robuszta akármi!
Ha van jó áron, vegyétek nyugodtan.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem elárazás, hanem átverés gyanus.
-
válasz
ServerWorks
üzenetére
Jó a gold, de én csak szemesben vettem. Ugye a XI kerületben van a kereskedelmi központjuk, ott lehet is kapni. Én is onnan vettem.
-
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Füstölt hering! Nyam-nyam!
-
Érdekes, hogy egy időben sok nagy gyár termékét vettem meg, de idén a kávék fele potenciálisan kicsi pár fős cégtől került ki. Icipici magyar pörkölők pl. Meg vagyok elégedve, sok tekintetben nem jöttek be, de amit ígértek - azt megkaptam maradéktalanul.
Ez egy ízkaland volt - nyári utazás helyett. Most jön a Szentendrei Mocca Negra terméke.
Nagyon kíváncsi vagyok! Érdekel mit tesznek le a piac asztalára. Lehet, hogy jó. -
-
válasz
üzenetére
Nekem egyszer volt sztorim hasonló aromásított kávéval. Az amerikai Death by Chocolate akármit tettem bele az örlőbe. Még szerencse, hogy 125 gramot vettem!
Egy adag úgy elbaszta az örlőt, hogy a többit kerulöm. Kurva finom volt és egyebek, de mozsárban törtem a többit.
Szóval ilyent soha többé otthon.
-
Srácok. Halkan megjegyzem, hogy a Cserpes-Frei kávé nekem bejön. Nem adja a kávézós élményt, ez a baj. Ettől függetlenül jó. És sokaknak tetszeni fog, mert lesznek olyan pontok, ahol eleve nincs Frei, így ott bizonyosan újdonság lesz.
A posztot off-ba teszem, hogy mindenki megőrizhesse a lelki nyugalmát.
-
Akkor még egyszer. A Mantaro kávét kóstolta már valaki?
Jó a honlap, rettentően dekoratív a csomagolás és kiviláglik a mezőnyből. Vonza a szemet. Érdekes.
De vajon a cég által adott leírás megfelel annak, amit állítanak? -
-
Vegyetek egy sima egyszerű folyadék hőmérőt és nincs hoba a képletben.
-
-
Segának utánnéztem pár perce ami a Lidlben kapható.
Pont a zöld a lengyel!
A többi osztrák. Ez a biznisz is bukta lett.
-
-
Lidlben a Sega pár kávéja ép akciós. Megéri venni szerintem.
-
Ha ismerjük a Brikka sztoriját, akkor tudjuk, hogy egy igen ötletes technikai megvalósítás. Szerintem jó páran szeretik még a világon rajtunk kívül. Hát isten áldja az olaszokat!
-
Sajnálom, hogy ez még mindig divatban van - és rohadtul nem tud megdögölni ez a bevett módszer.
-
-
-
Ha valaki esetleg ideges, van nálam egy teljesen szétverhető leselejtezett kanapé!
-
válasz
üzenetére
Életünk tévedése volt ezek szerint a hulladékudvaros Gaggia megvétele.
Ezek a szaros digók is elmentek volna kapálni(-ácsolni, vagy építkezni) ahelyett, hogy feltalálják az Espresso gépet.
Most pedig megyek és kirángatom hálózati csatlakozóból a vacak kúpos kávédarálót és kukázom..
Irány a kínai bót a tutiságért!
-
Na! Megvan! Étcsokis alapok, lekváros, gyümölcsös ízjegyekkel, igen hosszú és érzékelhető utóízzel!
Ez a keverék is elfogyott, nincs több. Szerintem jó lesz ez!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(és ez lenne a reformszakács??)