Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikoljan
tag
Itt valamit nagyon félre értesz. Az hozzászólásomat, mint írtam, nem piszkálásnak szántam és ezt sem annak szánom.
Pusztán elmondtam, hogy miért is van szükség hadseregre, és elmondtam, hogy vannak bizonyos kötelezettségeink -ugyebár most a sorkötelezettségről beszélünk-, amit törvény ír elő és minden érintettre vonatkozik.
Egyáltalán nem vagyok kiakadva azon, hogy nem akarsz bevonulni. Szived joga, hogy mit akarsz és mit nem.
Én egy szóval nem mondtam, hogy jó a sorköteles katonai szolgálat. Természetesen a jövő hadserege nem ebben rejlik, hanem a hivatásos hadseregben. Ahoz, hogy ez megvalósuljon a mai magyar hadsereget teljes mértékben át kell reformálni, szervezni, mert borzasztóan rosszul lettek lerakva az alapok anno. Ehez viszont sok pénz kell. Meg kell jegyeznem, hogy más országban is jelen volt a sorkötelesség (pl. Franciaország, Belgium, Spanyolország), azonban ezek az országok a 80-as, 90-es években áttértek a hivatásos hadseregre.
Igen, igazad van lesz megoldás az árvízre, mint mindig.
Látom, megint sikerült magadat felhúzni, teljesen feleslegesen. A demokrácia fogalmát az előttem hozzászólók teljes mértékben kimerítették.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- MacBook Air M1 (2020) 8/256GB - 100% AKKU! - Kihasználatlanság miatt eladó
- Dell Latitude 5500 61Wh Plugon Aksi, csak kipróbát!!! - 12.000 Ft
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- HP Zbook 15 G5,15.6",UHD,TOUCH,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest