Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikoljan
tag
Itt valamit nagyon félre értesz. Az hozzászólásomat, mint írtam, nem piszkálásnak szántam és ezt sem annak szánom.
Pusztán elmondtam, hogy miért is van szükség hadseregre, és elmondtam, hogy vannak bizonyos kötelezettségeink -ugyebár most a sorkötelezettségről beszélünk-, amit törvény ír elő és minden érintettre vonatkozik.
Egyáltalán nem vagyok kiakadva azon, hogy nem akarsz bevonulni. Szived joga, hogy mit akarsz és mit nem.
Én egy szóval nem mondtam, hogy jó a sorköteles katonai szolgálat. Természetesen a jövő hadserege nem ebben rejlik, hanem a hivatásos hadseregben. Ahoz, hogy ez megvalósuljon a mai magyar hadsereget teljes mértékben át kell reformálni, szervezni, mert borzasztóan rosszul lettek lerakva az alapok anno. Ehez viszont sok pénz kell. Meg kell jegyeznem, hogy más országban is jelen volt a sorkötelesség (pl. Franciaország, Belgium, Spanyolország), azonban ezek az országok a 80-as, 90-es években áttértek a hivatásos hadseregre.
Igen, igazad van lesz megoldás az árvízre, mint mindig.
Látom, megint sikerült magadat felhúzni, teljesen feleslegesen. A demokrácia fogalmát az előttem hozzászólók teljes mértékben kimerítették.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- iPhone topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Star Trek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest