Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- valakiyt: Mit gondoltok erről a Neonity gyerekről?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Sawtooth=-
tag
'ha nem vagy hajlandó vitatkozni, csak dogmatikus kinyilatkoztatásokat teszel, aztán ha vki nem ért egyet, akkor az degenerált, és hánysz tőle. akkor inkább tartsd meg magadnak - miért kellene, hogy bárki elgondolkodjon azon, amit írsz, ha te sem vagy hajlandó befogadni semmit?'
ezert kar volt irnod. ha olvastad volna, ez vitakent indult. noramlisan. ervekkel. de 1 erv sem volt eleg, hiaba cafolta azt amit fujtak. akkor meg minek? erre volt nekem a reakciom ez. nem velem kell egyeterteni...ebbol is latszik, hogy felesleges is lenne veled leallni vitazni barmirol is.
'mindenki birka (mszps, kommunista, usa-, izrael-szimpatizáns, stb.), ha mást mond mint te'
ezt meg latissimus vonatkozasaban irtam, amit o biztos megert, es 2-3 topicon ativelo elotortenete van,amire neked nagy ralatasod lehet igy.
de nem baj.
'a ''terrorista'' fogalmat maradéktalanul kimeríti, aki a fegyvertelen polgári lakosságot irtja '
hol van erre vmi hivatalos definicio? mert ezzel amerika sem ertene egyet
ok is vigan olnek fegyvertelen polgari lakossagot.meg meg nagyon sokan..regularis hadseregek,felkatonai szervezetek,onallo emberek stb
'Semmi nem jogosít fel ilyen tettekre senkit. amit az usa csinál ugyanolyan gusztustalan, de ettől az arab vallási fanatikusok nem lesznek ám jobbak egy picit sem!'
azert nagy kulonbseg van az ok es az okozat kozott. de talan ez sem eleg ervnek
es jo hogy te egy mondattal elintezed, hogy aki arab vallasi fanatikus az terrorista, vagy ha terrorista,akkor vallasi fanatikus....vagy nem ertem. jaa lehet ha arab,akkor vallasi fanatakus es terrorista? ez a pontos definicio a terroristara? 
hiaba ...nem tudok annyira cinikus lenni, hogy eszrevegyetek mennyire kepmutatoak vagytok
a tema kerdeseben is, es az en hozzaszolasaim kerdeseben is
ti kicsit sem vagytok kulonbek nalam a hozzaszolsaitok/stilusotok alapjan. en meg senkit nem iteltem meg itt a forumon a stilusa miatt. inkabb a tartalom 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Xiaomi 15 Black 12/512GB használt 6 hónap garancia
- Legion Pro 5 16IRX10 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de nem baj.
es jo hogy te egy mondattal elintezed, hogy aki arab vallasi fanatikus az terrorista, vagy ha terrorista,akkor vallasi fanatikus....vagy nem ertem. jaa lehet ha arab,akkor vallasi fanatakus es terrorista? ez a pontos definicio a terroristara?