Hirdetés

Aktív témák

• Kasza08

őstag

Jézusom, mikkel zsibbasztottalak én titeket oly' ifjú suhanc koromban:D Vagy inkább magamat? Nem is tudom, kinek is írom/írtam ezt igazábol?:F
    Kedvem lenne leírni most mindent, ami a fejemben van. Valahogy este mindig ez történik. Folynak belőlem a szavak.
    Ha most ez a topic a lista elejére kerül, akkor biztos lesz olyan balga, aki belenéz és most elvossa. Igen, TE!
    Ha visszaolvasol (mind a kemény 15. hsz.-t) és rápillantasz a dátumra, akkor rájössz, hogy "vazzedepcsarégenvót"

Akit nem érdekel, mi történt velem az elmúlt 2 évben, az ne figyeljen!

Ugye nagypapám meghalt, voltak tárgyalások, macerás volt az öreg halála. Rendezetlen ügyek, rengeteg tartozás. Számomra mégis csak 1 valami lett sorsdöntő. Az örökség. Nem azért, mert "jajj, de jó! kaptam valamit". Egyáltalán nem. Befolyással lett a 2 évemre, és a továbbiakra. Új ismerősökkel gazdagodtam általa, fiúk, lányok. Csupa új arcok, igaz barátok, hamis csalók.
    Na jólvan, nem húzlak tovább: egy motor volt!
    Egy kis motor. Mégis ez indította be az eddigi életem. Ha ez nem lenne, szerintem már rég egy beposhadt szobakocka lennék, aki leszarná, mifolyik odakinn. Én itt bentvagyok, ez nekem jó. Na, hát hálisten ettől mentett meg a motor. Egy kis vacak babetta szerű járgány, de elindított a szamár létrán, egyre jobb és belevalóbb motorok követik egymást. Nekem már ez az életem. Motoros vagyok. Ez egy más világ! Általa megismertem sok jó barátot, szép lányokat. Érdekes nem?
    Szoktam ezen gondolkodni. Az úgynevezett "Sorson". Ha ez és az nem történik meg, akkor ez is az sem úgy van, ahogy most. Nagyon érdekes. Ha annó muterék nem mennek külön, akkor mi most nem ide költözünk, a kedvenc szomszédom mellé, nem kezd el érdekelni a számítástechnika, nem kezdek el PH!-zni, az által sem ismerem meg a mai legjobb barátomat. Ezek olyan kis apróságnak tűnnek, de vannak olyanok, akik ezek mellett csak úgy elmennek és csak az aktualitásokkal törődnek. Nem gondolkodnak el az életen. "Csak úgy élnek"...
    Sosem tudtam jól lezárni, ezért most csak így egyszerűen..vége..

Aktív témák