Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz Di Natale #21260 üzenetére
Hát ez ilyen. Én csak belföld és csak beugrósban nyomtam, de még így is simán belefutottam vasárnap este 10-es kezdésekbe.
Nemzetköziben meg aztán gondolom főleg nem csoda.Kíváncsi vagyok, hogy bioritmusban mennyire bírtam volna ezt az összevissza munkakezdést. Mikor abbahagytam (szerettem volna tovább csinálni nagyon, de H-P munkára váltottam a főállásban) pont mondtam a feleségemnek, hogy összesen a 2 év beugrózás alatt 88 napot dolgoztam csak, de a nap 24 órájából minden egyes órában kezdtem munkát.
Ilyen demó verzióban nem ütöttek le engem ezek az este 10, éjjel 2 stb... kezdések, de ez demó volt. Arra volt elég, hogy kicsit megszokjam a kamionvezetést meg egy egész picit belelássak ebbe a világba.Egyébként vissza-visszatér a mai napig a gondolat, hogy milyen lenne ha...
Lassan 1.5 éve hagytam abba a beugrós kamiont, jelenleg a logisztikában dolgozom irodában H-P 8-16:30-ig, most már heti kettő nap a homeoffice és ha mindent beleszámolok a pénzem (fullra be van jelentve, multiról van szó, nincs boríték) átszámolva kb nettó 50-100e Ft-al az alatt van, mintha szegény Somatom cégénél 2/2-ben külföldön lennék kamionos.Eleinte iszonyat nehéz volt elengedni, úgy éreztem, hogy jobb lenne a kamion és én ezt a 2/2 hetet nagyon élném. De ahogy múlik az idő és megszoktam ezt a H-P rendszert és próbálok reálisabb és nem álmodozó fejjel gondolkodni azt mondom, hogy nem biztos, hogy a 2 hét távollét is oké lenne (pedig ugye az kamionozásban nem nagy időtartam) ahelyett, hogy minden nap hazaérek 17:00-ra és mivel éjfél körül fekszem (7:15 óra alvás fér így bele, ha nem homeoffice van másnap), van énidőm+feleségidőm minden nap 7 órányi, amiben azt és ott csinálom, amit akarok.
Ettől függetlenül utálom a vasárnap délutánokat, mert azt állapítom meg, hogy de rohadt gyorsan eltelt a 2 nap hétvége.Persze ha a kamionozás olyan lenne belföldön, hogy azt mondják, hogy reggel 6-7-8 kor elindulsz és végzel 8, max 9 órás munkaidőben, így leteszed a lantot és hazamész délután 3-4-5 óra felé (és nem három forintot fizetnek érte), akkor az király lenne, de bilibe lóg a kezem....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest