Új hozzászólás Aktív témák

• fesii

aktív tag

válasz F_Gergely #2122 üzenetére

Hát nem tudom én pont ellenkezőleg látom a helyzetet. Jobb egy kis cégnél kezdeni szerintem türelmesebbek veled persze itt is cége válogatja... Először egy kezdőnek jobb ha fixebb útvonalakon megy nem keresztbe kasul europában. Nálunk például első héten belföldeznek csak ahol megtanulja, hogy kell egy spanit befűzni egyáltalán... papirok kitöltése... Ha pl szombathelyről-pestre kell menni nyilván magyarba könnyebben megy neki hogy nagyából odatudja tenni magát a térképen pl frankfurtba megy nurnbergnél van és fogalma sincs arról, hogy mondjuk frankfurt előtt würzburg van igy ha azt a táblát nézi az is elég neki. Most sarkítok de remélem érthető...
    Aztán jöhetnek külföldön a fixebb körök mint pl nálunk: szombathely-nürnberg oda vissza. Ezt eddig mind négykézbe...
    Majd ezután jöhet az, hogy kiküldenek egyedül mondjuk a szomszédba az osztrákokhoz.
    Ha valamit elbaszol például ha schwechat-ról elindulsz sopronba nem az S1-en majd A2-A3-on vitt a gps hanem levitt achau felé ahol van egy 3,4-es híd... plussz 30km plussz kb...
    Ezt egy nagyobb cégnél ahol te vagy 13764-es számú sofőr ott 99%-ra mondom, hogy levonják. Kisebb cégnél ha normális akkor aztmondják ez van most már tudod, hogy arra nem kéne menned most már tudod, hogy 5km-t spórolni akartál lett belőle plussz 30...
    Az meg számomra nonszensz amikor azt mondják, hogy amig négykézbe betanulsz addig valami röhejes összeggel kiszúrják a szemed...
    Kisebb cégnél nem az 5autósat értem ahol a fáradt olajat öntöd bele az autóba mer jó lesz az még. (láttam ilyet)
    Hanem mondjuk egy 40-60autós flotta ahol már tuti, hogy van egy alap saját szervíz ahol az apróságokat megcsinálják.. Ahol nem te mosod le az autót a 45órás pihenőbe hanem viszed a mosóba. Ahol ha valami a másik számára bugyutább problémád van nem elzavarnak hogy pl: én innen az irodából most mit csináljak és mi közöm hozzá hanem megprobálnak segíteni... Természetesen ha 25milliószor tolatod le a rámpát hagyod el a spanis látád azt sehol se tolerálják.
    Ti régóta űzitek az ipart ti látjátok a dolgoknak az egyik részét én meg tudom,hogy egy kezdőnek mi okoz problémát és azt egy "kis" helyen vagy egy multinál viselik el jobban. Itt csak azt olvasom, hogy a wabinál kezdőnek király... Hát sztem a legszarabb hely ahol egy kezdő kezdhet...

Új hozzászólás Aktív témák