- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fesii
aktív tag
válasz
F_Gergely #2122 üzenetére
Hát nem tudom én pont ellenkezőleg látom a helyzetet. Jobb egy kis cégnél kezdeni szerintem türelmesebbek veled persze itt is cége válogatja... Először egy kezdőnek jobb ha fixebb útvonalakon megy nem keresztbe kasul europában. Nálunk például első héten belföldeznek csak ahol megtanulja, hogy kell egy spanit befűzni egyáltalán... papirok kitöltése... Ha pl szombathelyről-pestre kell menni nyilván magyarba könnyebben megy neki hogy nagyából odatudja tenni magát a térképen pl frankfurtba megy nurnbergnél van és fogalma sincs arról, hogy mondjuk frankfurt előtt würzburg van igy ha azt a táblát nézi az is elég neki. Most sarkítok de remélem érthető...
Aztán jöhetnek külföldön a fixebb körök mint pl nálunk: szombathely-nürnberg oda vissza. Ezt eddig mind négykézbe...
Majd ezután jöhet az, hogy kiküldenek egyedül mondjuk a szomszédba az osztrákokhoz.
Ha valamit elbaszol például ha schwechat-ról elindulsz sopronba nem az S1-en majd A2-A3-on vitt a gps hanem levitt achau felé ahol van egy 3,4-es híd... plussz 30km plussz kb...
Ezt egy nagyobb cégnél ahol te vagy 13764-es számú sofőr ott 99%-ra mondom, hogy levonják. Kisebb cégnél ha normális akkor aztmondják ez van most már tudod, hogy arra nem kéne menned most már tudod, hogy 5km-t spórolni akartál lett belőle plussz 30...
Az meg számomra nonszensz amikor azt mondják, hogy amig négykézbe betanulsz addig valami röhejes összeggel kiszúrják a szemed...
Kisebb cégnél nem az 5autósat értem ahol a fáradt olajat öntöd bele az autóba mer jó lesz az még. (láttam ilyet)
Hanem mondjuk egy 40-60autós flotta ahol már tuti, hogy van egy alap saját szervíz ahol az apróságokat megcsinálják.. Ahol nem te mosod le az autót a 45órás pihenőbe hanem viszed a mosóba. Ahol ha valami a másik számára bugyutább problémád van nem elzavarnak hogy pl: én innen az irodából most mit csináljak és mi közöm hozzá hanem megprobálnak segíteni... Természetesen ha 25milliószor tolatod le a rámpát hagyod el a spanis látád azt sehol se tolerálják.
Ti régóta űzitek az ipart ti látjátok a dolgoknak az egyik részét én meg tudom,hogy egy kezdőnek mi okoz problémát és azt egy "kis" helyen vagy egy multinál viselik el jobban. Itt csak azt olvasom, hogy a wabinál kezdőnek király... Hát sztem a legszarabb hely ahol egy kezdő kezdhet...
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest