Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofreenick
aktív tag
ööö... többen írtátok az ''eszkimózás'' fortéjait, de ezt ugye nem K1-es hajóval csináltátok???

még a hitelekhez annyit, h én tudom rosszul, h létezik olyan, h ''szabadfelhasználású kölcsön''? (lehet, h kicsit magasabb a THM, de nem is kell ilyen nagy összeget felvenni) -
nofreenick
aktív tag
ez a tejeszacskós cucc ez jó lehetett

rii: ez a hitel, milyen hitelt jelent? mert felveszel 1 személyi kölcsönt, oszt kész... vagy lízingelni akarsz?
evezőárak meg nagyon változóak... volt szó az 1000ft-os falapátról... a felső határ meg a csillagos ég... de normális wing lapátot, szvsz 10-20 között kapsz...
[Szerkesztve] -
nofreenick
aktív tag
nem tom mennyire vagy vastag, de ha jól értem, csak hobby-evezgetésre kell neked a hajó... nos szvsz erre megtenné 1 közepes állapotú használt cucc is... feltéve, h kapsz... de sztem ha tudsz 1esületeket, megkérdezhetnéd, h nincs-e vmi használt hajó, amit elpasszolnának... előfordulhat...
-
nofreenick
aktív tag
válasz
gege71.hu
üzenetére
húúú ez nekem is bántotta a szemem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
andie: érdekes, h azt írod 1-2hét után már megy szépen a dolog... én elég későn kezdtem (asszem 14 voltam) és persze K1-el, mert az MK már kicsi volt, és kb1 hónapig csak borulás volt, nem evezés...
aztán belejöttem, és nagyon szerettem csinálni... 5-6 évig jártam rendszeresen én is edzésre, edzőtáborokba, kissebb versenyekre, de nagyon messze voltam a komoly megmérettetésektől.... manapság meg kiba.ott lusta vok, pedig sztem a lehetőségem meg lenne... meg jó lenne a mozgás... viszont a szép emlékek megmaradtak 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
aztán belejöttem, és nagyon szerettem csinálni... 5-6 évig jártam rendszeresen én is edzésre, edzőtáborokba, kissebb versenyekre, de nagyon messze voltam a komoly megmérettetésektől.... manapság meg kiba.ott lusta vok, pedig sztem a lehetőségem meg lenne... meg jó lenne a mozgás... viszont a szép emlékek megmaradtak