- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Legyen inkább egyéb hardver ...

-
Andie
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Tuti, hogy lehet kölcsönözni is! Majd utánnajárok. Ha másnem, leugrunk a balcsira. Grillezünk nagyot a nyaralónkban

Tildy : naná! Kis kövér kölök voltam, mikor odamentem, mindenki ezzel szivatott, aztán mikor eljöttem, középsuliban én voltam a jani. Nem egy bodybuilder alakom volt, tán egyik kajakosnak sincs, de sokan nem mertek kekeckedni, nomeg a lányok is jobban fogadták a köszönésem
rii : Dunán bizti lehet kajakozni, szoktam látni néha, föleg a szigetek körül. Kérdés, hogy megéri-e? Mert itt, a kikötök, meg a böszme hajók között evickélni, hát nem az a feeling... Asszem mindenképpen érdemes lesz elutazni valahova. -
Andie
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Kéne szervezni egy ''Öreg Kajakosok Nosztalgiaklubbját'', aminek keretén belül leeveznénk valameddig, bográcsoznánk egy nagyot, meg visszajönnénk

Bár ez utóbbihoz nem ragaszkodom
hejhhh.. a régi szép idök.
-
GombócArtúr
senior tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
ja, és amikor jártam kajakozni (általános iskola 3ik osztály) 10 tökéletes fekvőtámaszt simán megcsináltam egymás után, ma már....
és egyszer elmentünk visegrádig, meg vissza, és odafele rohadt nagy sodrás volt, alig haladtunk, visszafele meg siklottunk mint az álat
. Valahol, valamiért megálltunk, és az egyik gyerek rosszul szállt ki( négyes kajak), és miatta beleborultunk a csalánosba
És amikor visszaértünk bográcsoztunk, frankó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest