Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Szép topic
És érdekes is ... megboldogult gyermekkoromban én is mindent kipróbáltam amit még szabadottAlkoholból kevés olyan fajta van amit még nem ittam, füvet, hasist is kipróbáltuk ... jelenleg ott tartok, hogy 3-4 sör egy este már nagy italozásnak és bulinak számít
Pedig egyik sem volt rossz ... haverok átjöttek, tekertünk egy rakétát és másfél órát röhögtünk a National Geographic-on
Előnyei: nincs másnaposság, 3-4 óra múlva nyugi van stb ... ezek ellenére elmúlt ... helyette van egy barátnőm, aki megoldja hogy ne unatkozzak
Szerintem sokkal ''biztonságosabb'' és jobb mint a pia ... ennek ellenére nem legalizáltatnám, úgy járnánk vele mint a petárdával ... jönne a sok b*zi hülyegyerek és dobálná közénkAzaz biztos sokan örülnének neki, de a jelenlegi ''hülyegyerekgeneráció'' (Elnézést, kivétel erősíti a szabályt!) biztosan bebizonyítaná hogy hibás döntés lenne
Tavalyelőtt télen voltam otthon (kis falu ...) és egy 14 éves ''jövőreménysége'' úgy bizonyította, milyen menő és felnőtt, hogy lehúzott egy fél liter vodkát ... mi lenne ha ezek kezébe legálisan fű kerülne?
Az egyetemista generáció az megint másSpeed, fű, stb, ezek vizsgázáshoz nem is olyan rosszak, bár személy szerint én akkor csóró voltam, én Teáztam
Zenékről pedig ... a rock kezd elvadulni sajna, de csak azért, mert lassan a diszkókultúra részévé válik ... Rendszeresen jártam Punkkoncertekre, havi-heti rendszerességgel, verekedés SOHA nem volt, 1 embert láttam hogy kidobtak, de azért mert narancssárga pólóval, lenyalt frizuval rugdosta a tömeget, közben ezt kiabálta '' Ezt élvezitek?'' Aurora koncerten2-szer szólltak neki ... harmadjára kiderült hogy mennyivel nagyobb erőkifejtésre képes egy 47-es Jetta-ba bujtatott láb egy 42-es Nike-val szemben
Ezzel szemben tavalyelőtt Szigeten majdnem hogy meg kellett zúzni egy pár gyökeret, mert Tankcsapda koncerten azt élvezték, hogy nem a tömegben Pogoztak, hanem a direkt hátrébb megált, szolidabban táncoló barátnőinkkel ...
Haverom már majdnem nekikment, úgy kellett odamennem ...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest