Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• DummyBoy

senior tag

Szép topic :)

És érdekes is ... megboldogult gyermekkoromban én is mindent kipróbáltam amit még szabadott :) Alkoholból kevés olyan fajta van amit még nem ittam, füvet, hasist is kipróbáltuk ... jelenleg ott tartok, hogy 3-4 sör egy este már nagy italozásnak és bulinak számít :)

Pedig egyik sem volt rossz ... haverok átjöttek, tekertünk egy rakétát és másfél órát röhögtünk a National Geographic-on :)

Előnyei: nincs másnaposság, 3-4 óra múlva nyugi van stb ... ezek ellenére elmúlt ... helyette van egy barátnőm, aki megoldja hogy ne unatkozzak :)

Szerintem sokkal ''biztonságosabb'' és jobb mint a pia ... ennek ellenére nem legalizáltatnám, úgy járnánk vele mint a petárdával ... jönne a sok b*zi hülyegyerek és dobálná közénk :) Azaz biztos sokan örülnének neki, de a jelenlegi ''hülyegyerekgeneráció'' (Elnézést, kivétel erősíti a szabályt!) biztosan bebizonyítaná hogy hibás döntés lenne :(

Tavalyelőtt télen voltam otthon (kis falu ...) és egy 14 éves ''jövőreménysége'' úgy bizonyította, milyen menő és felnőtt, hogy lehúzott egy fél liter vodkát ... mi lenne ha ezek kezébe legálisan fű kerülne?

Az egyetemista generáció az megint más :) Speed, fű, stb, ezek vizsgázáshoz nem is olyan rosszak, bár személy szerint én akkor csóró voltam, én Teáztam :)

Zenékről pedig ... a rock kezd elvadulni sajna, de csak azért, mert lassan a diszkókultúra részévé válik ... Rendszeresen jártam Punkkoncertekre, havi-heti rendszerességgel, verekedés SOHA nem volt, 1 embert láttam hogy kidobtak, de azért mert narancssárga pólóval, lenyalt frizuval rugdosta a tömeget, közben ezt kiabálta '' Ezt élvezitek?'' Aurora koncerten :) 2-szer szólltak neki ... harmadjára kiderült hogy mennyivel nagyobb erőkifejtésre képes egy 47-es Jetta-ba bujtatott láb egy 42-es Nike-val szemben :)
    Ezzel szemben tavalyelőtt Szigeten majdnem hogy meg kellett zúzni egy pár gyökeret, mert Tankcsapda koncerten azt élvezték, hogy nem a tömegben Pogoztak, hanem a direkt hátrébb megált, szolidabban táncoló barátnőinkkel ...
    Haverom már majdnem nekikment, úgy kellett odamennem ...

[Szerkesztve]

Aktív témák