- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hybe
csendes tag
Azt még elfelejtettem, hogy alapvető ismeretekkel azért rendelkezem, egy F csatlakozót be tudok kötni, mert egy másik topikban ezzel támadtak le rögtön :-)
-
hybe
csendes tag
Sziasztok !
Lehet, hogy már volt hasonló kérdés, de azért felteszem, hátha másnak is hasznos lesz a válasz.
Szóval adott egy UPC kábeltv és net szolgáltatás. A bejövő kábel egy TAP -os elosztóval kétfelé van osztva két 1 m -es kábelen a kábelmodemhez és tv készülékhez. A TV felé még egy csillapító is be van kötve rögtön az elosztó után, gondolom a visszafelé tartó "zaj" miatt. (Analóg tv előfizetésem van.)
A másik szobában is be szeretném kötni a kábeltv -t, ehhez van 8 m koaxkábelem.
Mi a legjobb megoldás a továbbosztásra ?
Volt egy próbálkozásom, vettem egy splittert, a csillapító után bekötöttem és a két tv felé vittem a jelet. A távoli tv -n az öszes adó kiváló minőségű volt, de a közelin az adások többsége élvezhetetlen. Ha távoli tv -ből a kábelt kihúztam, akkor még rosszabb lett a kép a közelin. Mit ronthattam el ?Köszönöm a segítséget !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Apple MacBook
- Építő/felújító topik
- SSD kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / 2 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest