Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardver1985
tag
Androidos almakinézet volt az 1-es
-
beef
őstag
válasz
pusszycat #15 üzenetére
Lehet az volt, de csak a designról beszéltem, nem a telefon tudásáról.
Amúgy nem azzal van bajom, hogy világít. Hanem olyan félbe hagyottnak tűnik vagy inkább, mint ha a főnök gyereke rajzolta volna meg és nem merték apunak azt mondani, hogy ezen még egy picit dolgozni kellene.
Bár nálam az mindennél kizáró ok, ha legalább nem lehet kikapcsolni, de ha meg ki lehet, akkor miért fizetnék olyan felesleges funkcióért, amire nincs szükségem? Persze a zseblámpa kivétel. -
pusszycat
nagyúr
-
beef
őstag
válasz
pusszycat #13 üzenetére
Ez a hátlap design nálam inkább a baleset szinonímája, mint a csodálaté
Az earbuds ehhez képest egy vállalható stílus (bár engem picit sem érdekelne, hogy világítson, sőt... )Emlékszem láttam egy rövid videót ahol a nothing valakije odament egy másik kiállítóhoz és videózta, hogy lemásolták a designjukat. Na, az a teló hátlap átgondoltabb volt kategóriákkal.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #12 üzenetére
Ezek szerint nem szereted ha megcsodálnak. Úgy mellékesen én pirosan villogó red magic earbuds-al járkálok és hát sok tátott szájal találkozok este meg még többel.
-
Plug Life
senior tag
Parasztvakítás 2
-
beef
őstag
Erről a hátlapról mindig az jut eszembe, hogy valaki elkezdett egy koncepciót felvázolni, majd sosem fejezte be.
-
Mr.Grincs
veterán
Nekem egyébként nagyon tetszik, de annyira nem bízok meg ebben a márkában még... Talán pár év múlva, ha a piacon maradnak és villantanak valamit.
-
pusszycat
nagyúr
Valaki érti miért undi csíkos háttérrel jönnek ezek.
Olyan érzése van az embernek mintha hibás lenne a kijelző. Jöhetne egy Snapi 7+ Gen2 -vel is, és a Pro lenne a 8+ Gen1-es. A színes RGB meg biztosan jól mutat majd egy átlátszó tokban, egy fülledt esti nyári napon.
-
-
szekra
addikt
Van aki ezt megveszi?
-
janeszgol
félisten
Az első NP kamerában inkább állóképekben volt jó, videóban nem. Várok itt egy kis fejlődést.
A többi része biztosan ok, az SoC pl jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Carl Pei egy interjúban hintette el a dátumot, az új telefon akkumulátorának méretét is közölte.
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest