Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
értem, hogy a which deprecated, de ez nem válasz a problémára.
kiraktam külön változóba, és lecseréltem, bár marhára nem readonly, símán működött a felülírás safariban
Uganúgy nem hívódik meg az onchange esemény, mint eddig
ha olyan kódot olvasok be, amiben nem módosítom a 0-ö párost, lefut ha tab-al kilépek belőle, ha módosulós, nem fut le.ezt hogy?
mindjárt levideózom.itt a video (ami lemaradt, ha copy-paste a 5999561010311 kód akkor is lefut az onchange event)
1-2 mezőket kézzel írtam be, utána mindent vonalkóddal, látható, meg se hívja az eseményt, és nem az a baj, meghívja, de nem találja a terméket
[link] -
biker
nagyúr
szuper, köszi.
Egyszer csináltam olyat, hogy X checkbox pipálás esetén a mellette lévőt is pipálja be, ott mintha a closest megoldás lett volna, de lehet rosszul emlékeztem.
Kikeresem...
ja, nem, az is next ber elem előtti következő checkbox volt, vagyis saját sorában a mellette lévő. -
pckownz
őstag
Koszi, ez a fiddle segitett. Vegul megszuletett a vegeredmeny:
jQuery('#slider-home').on('slid.bs.carousel', function(){
var color = jQuery( '.carousel-indicators li.active' ).children().css( "background-color" );
jQuery("#slider-home").css('background-color', color );
});(#3249) trisztan94
Koszi neked is

Lehet nem a leg elegansabb megoldas, de szenvedve tanul az ember

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest