- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #951 üzenetére
...én sem, csak találtam azt a leírást, amit linkeltem, és nem értettem... gondoltam azért jobb utánanézni, hátha valahogy mégis. A callback résszel van a bajuk, hogy oda valamit becsempésznek a valós helyett, és az belekerül a válaszba... de ez nem hinném, hogy valós veszély, ennyi erővel a saját gépén elkaphatja, és módosíthatja a választ is... csak éppen ez semmire sem jó, ráadásul ezzel sem okoz semmiféle veszélyt a szerverre nézve...
Igen, ahol már bejelentkezés kell, bizalmas adatok mennek... arra nemet mondtam, majd nézik azt szépen a valós oldalon, ott biztonságosabb, JSONP-vel szolgáltatni csak a publikusakat. (valószínűleg meg lehetne oldani, de nem tudom hogyan, kockáztatni meg nem fogok... ráadásul ha idegen oldalon van, ki tudja mennyire megbízható helyen... ha azt feltörik, megszerezhetik az azon az oldalon keresztül "dolgozók" adatait, hiszen oda fogják beírni, rosszabb esetben simán lekérik, mintha a már belépett felhasználó kérné)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest