- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #3251 üzenetére
Ez mennyire brutálisan béna a Bootstrapnél, hogy egyetlen karakterben tér el a két event, "slide.bs.carousel", illetve "slid.bs.carousel", úristen, ezt még nem is láttam.
Többféle iskola van különböző frameworkokben a before és after események elnevezésére:
1. jelen idő és múlt idő, így lett slide és slid
2. jelen idő és befejezett múlt idő, a Bootstrap szerintem ezt használja, és nem az előzőt, így lett slide és slid
3. folyamatos jelen és múlt idő, ekkor sliding és slid lenne
4. before prefix és jelen idő, ekkor beforeslide és slide lenne
5. és így tovább ...Legalább próbálnak konzekvensek lenni, csak ez most kissé bénán jött ki. Én a 4. pontban vázolt megoldást szeretem, mert ott nem okoz gondot, ha egy igének a jelen és múlt ideje megegyezik (például read)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest