- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Megnéztem, jól néz ki amúgy az oldal, és melyik FF-verzióban nézted? Nálam friss 16.0.2-nél működik a hírek betöltése.
Mondjuk már eleve nem értem, minek betölteni a főoldalon a híreket AJAX-szal! Ennek csak az lesz a hátulütője, hogy azt a Google sem tudja indexelni, pedig a Google szereti a változó tartalmakat. Tehát én eleve lemondanék ennek az erőltetéséről. Nem is indokolt itt. -
Sk8erPeter
nagyúr
Még nem néztem a priviket, de előbb létrehoztam teszt gyanánt ezt az oldalt:
Nézd meg a jobb felső sarokban lévő "Edit in JS Bin" linkre kattintva a kódot.
Most próbáltam IE8 alatt, és teljesen jól működik a jQuery .load() - mondjuk kell is neki, épp ez a jQuery egyik lényege, hogy elvileg cross-browserré teszi a kódodat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest