Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Male #1095 üzenetére

$data['hiba'] = '0';
    Ennek a '0' stringnek semmi értelme. Akkor már legyen "rendes" int, vagy boolean érték (true/false).

Ezenkívül szerintem a kicsit nehézkesebb hibakezeléssel bíró $.get(), $.post() függvények helyett komplexebb esetben jobban járnál a sima $.ajax() függvénnyel, megfelelően felparaméterezve. Szerintem legalábbis a kódban egyértelműbben néz ki. Sőt, ha már JSON, akkor miért nem használod a jQuery.getJSON() függvényt? (JSONP-re is használható, lásd a példát)

A PHP-s részre: szerintem az 'egybenminden'-nél nem nagyon van értelme, hogy json_encode-old is, ha a végén úgyis json_encode-olod az egészet.

Az application/javascript NEM jó MIME-type, ez a jó:
    application/json

A debuggoláshoz használd a console.log()-ot, pl.:
    console.log('valasz:');
    console.log(valasz);

A többire: olyan hosszan írtál, hogy őszintén szólva számomra már zavaros volt, hogy A és B szervernél hova küldözgeted, de az sem világos, hogy mi értelme van annak, hogy lekérsz adatokat a másik szervertől, majd miután ez megtörtént, azonnal vissza is küldesz adatokat ugyanannak a szervernek (vagy nem ugyanannak?), csak akkor már POST-metódussal. De lehet, hogy csak számomra kavarodás, nem nagyon volt kedvem még egyszer átolvasni és végiggondolni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés