- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Készítek magamnak egy oldalt, és leszedtem egy joomla sablont. CSS-el és HTML-el barátok vagyunk, viszont a php-vel csak alap szinten kommunikálok. Belefutottam, hogy az egyik div-em magasságát jquery adja meg, és egy apró módosításhoz kérném a segítségeteket.
Az egész oldal responsive, 600px alatti képernyőszélesség esetén átvált egy mobil nézetbe. Ez eddig oké, viszont én a 600px feletti kinézetét szeretném egy aprót módosítani.
Adott div, id-je #sidebar ami tartalmaz egy #leftcol és azon belül egy #left div-et. Engem a sidebar magassága érdekel, pontosabban az, hogy a jquery minden esetben a képernyő aljáig nyújtja a div-et. Ezt szeretném fix 600px magasságra állítani, 600px szélesség felett nincs szükségem az automatikus magasságra.A div-ek kb 10 php-ban vannak ide-oda hivatkozva, ezért egy rajzot készítettem sokkal egyszerűbb volt mint kihámozni hogyan állnak
előre köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest