- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
"Meg tudod indokolni hogy miert "gyulolod" a php-t?"
Egy ideje ASP.Net-et használok, mind az MVC-t, mind a Web Pages-t. A Web Pages direkt a PHP-ról áttérőknek készült, ugyanúgy használható kb.. tényleg nagyon hasonló.
Na, mivel előtte PHP-ztam...hát sokkal jobb. Jobb a szintaktikája, típusos nyelv (Mondjuk a WebP is lehet típustalan [var-ral történő deklarálás]), szigorúbb nyelv (nehezebb gányt írni). Hibajelzések mérföldekkel jobbak. Megmondja neked, hogy hol van a hiba, berak a hibába egy snippetet a hibáról, megmondja, hogy valszeg mi a hiba oka ("Maybe you missed out a semicolon?"), stack trace... Ezek miatt a kicsi dolgok miatt nem szeretem annyira.Meg mondjuk én alapból C#-pal kezdtem az egész programozás dolgot (Win desktop), így azért is tetszik jobban a szintaktika.
Igaz, PHP frameworkok (CakePHP, YII) elég jók, azokat szeretem és használom is, de maga az inline script valahogy nagyon fapados nekem. Ez igazából személyes preferencia, nem kell egyetérteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic LS550WH - WXGA 1280 800 DLP LED projektor - 2000 ANSI lumen - 3D, HDMI - ÚJ!
- MSI 6800XT Gaming X Trio
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón + tartozékok
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest