- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
szmegma #2108 üzenetére
A return false annyit csinál, hogy az alapértelmezett eseményt nem engedi lefutni.
Tehát egy linknél az alapértelmezett esemény az, hogy átirányít a href attribútumban található útvonalra.
Tehát ha te egy linkre eseménykezelést használsz, tegyük fel egy ajax kérés miatt, akkor ugye nem akarjuk, hogy betöltse azt a lapot amit js nélkül betöltene, hanem kiszedjük belőle az infót és majd ajax-szal elintézzük.. Ilyenkor használjuk a return:false-ot.A return true meg pont ennek ellentéte
Mondjuk valami tulajdonság szerint engedjük a lefutást, pl egy formnál. Ha ki van töltve minden akkor return true (bár mondjuk ez az alapértelmezett, de én szeretem kiírni), különben return false (mert ott a submit gomb alapértelmezett eseménye a form elküldése)Szerk:
Nem láttam a php fájlokat, de egybe lehet rakni, csak az útvonalakat módosítsd, esetleg rakd külön class-be (vagy function-be) és ajax-szal azt a function-t vagy class-t hívod meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest