Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: ReaR backup
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Mér' nem mér?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmegma
aktív tag
válasz
trisztan94
üzenetére
Ertem, koszi szepen a leirast.
Az egybe pakolasnak majd neki latok a heten. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
trisztan94
üzenetére
Itt volt erről szó, ott linkeltem egy témában releváns topicot:
http://prohardver.hu/tema/javascript_topic/hsz_3365-3369.htmlNémi pontosítás az általad írtakhoz:
"A return false annyit csinál, hogy az alapértelmezett eseményt nem engedi lefutni."
Pontosítva: jQuery-ben az eseménykezelőkbe tett return false; ekvivalens az event.preventDefault() ÉS event.stopPropagation() hívásokkal. Tehát a böngésző alapértelmezett műveletének végrehajtását akadályozzuk meg ezzel, ÉS megakadályozzuk az esemény buborékként való felúszását a DOM-fában, megakadályozva egyúttal azt, hogy a szülők eseménykezelői értesítve legyenek az eseményről.
Stimmel, amit írtál, csak ezzel a kiegészítéssel lesz teljesen igaz."Ha ki van töltve minden akkor return true (bár mondjuk ez az alapértelmezett, de én szeretem kiírni)"
Ez mondjuk így ebben a formában nem teljesen helytálló, mert nincs "alapértelmezett return true", hanem mivel nem tértünk vissza false-szal az eseménykezelőből (vagy hívtunk event.preventDefault()-ot és event.stopPropagation()-t), ezért engedjük, hogy a böngésző alapértelmezett művelete lefusson (ami - ebben már teljesen igazad volt - a form elküldése).Alapvetően jókat írtál, csak pici korrekcióra szorult, hogy teljes legyen a kép, hátha hasznos valakinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest