Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
skristof
üzenetére
Nem fejlesztő vagyok és ha csak az érdeklődésem nem változik meg gyökeresen akkor nem is leszek. (Ezek mellet pl C# és Java kódba napi szinten kell belenéznem ritkán belenyúlnom)
A hol az titok (értelmes egyetemen
), de amúgy gazdinfón vagyok most levelezőn (estin voltam, de nem volt rá időm normálisan), és kb a felénél.(#7019) Mercutio_
"Nem te képviseled a tipikus diploma nélküli munkavállalót és hozzáállást azt azért remélem vágod?"
Kicsit nehezen de "vágom", hogy végül mit akarsz mondani
Szerintem nem a diploma teszi az embert, se tudás se semmilyen téren. 8 általánossal is lehet valaki annyira logikus és probléma megoldó mint 1-2 diplomával. Valami ilyesmit hívnak IQ, nak ?!
Nem mondom, hogy a felsoktatás rossz és értelmetlen. Annyit állítok, saját példámból is, hogy munka és önképzés mellet bőven el lehet érni sőt túlszárnyalni a felsőoktatás adta lehetőségeket, azok mellet, hogy előrébb vagyok 3-4 évvel és már inkább az a gond, hogy a bigott barmok túl fiatalnak tartanak adott dolgokhoz, miközben a tapasztalatom és a tudásom bőven megvan hozzá."de a nagy számok törvénye mégis azt mutatja, hogy egy diplomás és egy OKJ -s közül előbbi nagyobb eséllyel ugorja meg az elvárt szintet és/vagy fejlődőképesebb"
Hát ez eléggé relatív... mi az az elvárt szint és mit jelent a fejlődőképesebb? Nagy számok törvénye pont nem alkalmazható egy ennyire specifikálatlan helyzetre.(#7021) Tapsi
Ez sima általánosítás... Én meg bőven több hülyével találkoztam diplomával mint anélkül (munka kapcsolat). Akkor vonjam le azt, hogy arányaiban a diplomások hülyébbek?
Állás hírdetések téren meg max a multik ahol merevebbek, de már pl BT nél is rengeteg pozihoz nem "kötelező" a diploma.
"Nálunk a cégnél ahhoz, hogy csapatvezető lehess ez a követelmény:
BSc diplomával: 5 év tapasztalat
MSc-vel: 3 év
diploma nélkül: 9 év"Itt meg nem tudom mi a bajod? Matek megy? Ez pont egyenló elbírálás, más kérdés, hogy attól még nem igazságos pont a diploma nélkülivel szemben. Mitől lesz jó csapatvezető? +9 év szakmai tapasztalattól és emberi kapcsolattól, vagy MSc + 3 év tapasztalattól?
Én inkább lennék egy 9 év szakmai tapasztalattú ember csapatában mint egy MSc+3 év es alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de amúgy gazdinfón vagyok most levelezőn (estin voltam, de nem volt rá időm normálisan), és kb a felénél.