Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoilt
csendes tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
"Akinek van egy kis esze, az nem lő sokkal fölé, hogy kb. mennyit adna neki a cég. Aki meg hülye és irreális összeget mond, azt el fogják hajtani, mi a probléma?"
Ja és nyilván azért van ez a topik is, 4000 hozzászólással, aminek egy jó része "XY pozira jelentkeztem, szerintetek mennyit kérhetek?" típusú, mert amúgy mindenki be tudja lőni, hogy mennyit adnának neki.
Amúgy meg leírom még egyszer - mert látom, hogy nehéz felfogni, amit írok - hogy én a saját tapasztalatomat írtam le, amit a saját ismerősi körömben látok. Lehet neked más véleményed, tapasztalhatsz mást, lehet szélesebb rálátásod, tán még igazad is lehet nagy összességében, de attól még nem változik, hogy én ezt tapasztaltam. Kicsit olyan ez mintha én Észak-Norvégiában ülve megjegyezném, hogy -20 fok van, te meg leoltasz, hogy igazából +40, csak közben kiderül, hogy te a Szaharában ülsz. Más a környezet. Nem mondtam, hogy globális probléma, azt mondtam, hogy én ezt látom.
Egyébként sem értem mire a nagy felháborodásod, sosem volt még olyan, hogy valakinek nem egyezett valamiben a véleménye a tieddel?
-
vzozo
senior tag
válasz
Jhonny06
üzenetére
Aki meg hülye és irreális összeget mond, azt el fogják hajtani, mi a probléma?
Az a probléma, hogy a CV-je alapján behívod interjúra, mert ugye oda kb. azt ír bárki, amit nem szégyell (egy pályakezdőnél pedig nem is tudod lecsekkolni, referenciák hiányában), a HR-es körön is átjut(hat), aztán pedig a szakmai résznél már a te idődet rabolja és másoktól veszi el az időt, lehetőséget.
Namármost az, hogy mennyit akar kérni, csak egy vicces megjegyzés a végén, mert nyilván annyi marad meg: amikor leültök a hét végén a HR-rel átbeszélni a jelentkezőket, akkor szórod ki a szakmailag alkalmatlan az arcokat, a HR meg megjegyzi, hogy Mr. A. x-t kért, Mr. B y-t, majd együtt sírva röhögtök az egészen, hogy milyen fogalmatlan emberek élnek köztünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Proxmox VE
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest