Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
válasz
Dare2Live #39682 üzenetére
Nem lehet 8ht dolgozni gyerek mellett
Szvsz nem lehetetlen, de az biztos, hogy nagyon sok kihívással teli. Feleségem munkarendje miatt reggel és délután én intézem mindkét gyereket, keményen belevág a délutáni munkarendbe, de igazából elengedtem.
Work-life balance helyett work-life integration van, és ez azzal jár, hogy oké, akkor lehet napközben csak 6 óra meló lesz meg, és este ha már mindenki alszik, még rá kell húzni. Igazából még jobb is, mert legalább élőben tudok beszélni az amcsi kollégákkal, és nem kell oda-vissza napokat várni egy-egy válasszal.
Igaz ehhez egy kellően megértő / rugalmas munkaadó is kell.
-
axioma
veterán
válasz
Nalam mukodott, igaz tanar ferjjel logisztikaztuk a gyerekeket, az egyszerubb mintha o is 8+ orat dolgozik plusz utazas.
Teny, fene se fozocskezett naponta, hetvegen is csak idonkent, amugy kesz kaja elhoz. Haztartasi feladatok minimum szinten. Masodik gyed utan egy epitkezest is letoltunk [fovallalkozos, de akkor is kellett vele foglalkozni]. Most mar en se ertem hogy volt ennyi energiank ;-)
Meghallgatom majd a podcastet, kivancsi vagyok mit mond, de azert ide annyira nem illik egy zurich-i (es raadasul manager, az sehol se 8 oras melo) velemeny a magyar 8h allashoz viszonyitva [mondjuk ott elerhetobb megfizetni a gyerekfelvigyazot]. -
válasz
"Nem lehet 8ht dolgozni gyerek mellett"
Ezért marad nálunk a feleségem 6 órában amíg csak lehet, így el tudja hozni a gyerekeket, kényelmesen be tud vásárolni, főzni, van idő átnézni a leckét stb. Kb még egy fél-állásnyi teendő.
Ráadásul 7-re jár dolgozni, így fél2-kor már szabad.
-
axioma
veterán
válasz
Kérdés, hogy ha alacsonyabb béren vannak tartva a nők mért alkalmaznak férfiakat. Semelyik cég nem ellensége a pénztárcájának.
Mert meggyozodesuk hogy a no az ugyse teljesit ugyanugy. Mar ahol, mert azert en mar regota olyan helyen dolgozom ahol ez nem problema, de volt olyan kkv-s vezeto az egyik munkahelyemen (szerencsere nem volt a manager chain-emben) aki szerint a nok total butak, es mas vegzi el a vegen mindig helyettuk a munkat. Viszont az "atlagos" munkatarsak meg US multinal is ki voltak akadva hogy a noket csak a kvota miatt vettek fel, tehat akkor varhatoan gyengebbek, mintha helyettuk a kovetkezo legjobb jeloltek vettek volna fel. Ez utobbi mondjuk nem IT volt hanem portfolios gazdasagis.
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Macska topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest