- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Drizzt #34330 üzenetére
Öööö.... Miért nem írtál egy üzenetet a Skype-on, hogy helló, kéne 15 perc, mikor tudjuk megoldani?
Ráköszöntem chaten, de akkor is csak másnap reagált, miután a reggeli státuszon engem pocskondiázott, hogy már megint nem csináltam semmit...
Önérzetem nagyon nem tolerálja az ilyen figurákat.
Esetleg ha valami nem lett eddig jól leírva, akkor dokumentálja, keressen gyorsítási lehetőséget a builden, etc.
Egy hónapja sem vagy ott a cégnél, nem értesz semmit, amit a 10 éve ott dolgozók csesztek ledokumentálni.
Akkor milyen dokumentációt írsz?Velem konkrétan megesett: volt egy 5 órás gyorstalpaló meetingünk az első pár napban, aztán nekem kellett volna ledokumentálni, amikor harmadik végighallgatásra sem értettem a felét a "kedvenc" vezető fejlesztőm által elmondottaknak.
(Ja, akkor már 10+ éve dolgoztam fejlesztőként, szóval még zöldfülű junior jelzőt sem lehetett rám aggatni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest