Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
horush
addikt
válasz
üzenetére
Frontendes vagyok, napi szinten jönnek megkeresések, nem hiszem, hogy kevesebb elérhető pozíció lenne, mint mondjuk Javasként. Gyakorlatilag minden nagyobb cégnél vannak belsős frontendesek is, nem hiszem, hogy a piac többnyire kiszervezős munkákból állna.
Nem kell 1-2 évente megújulni, nyilván valamilyen szinten követni kell a trendeket, de az Angular / React páros már legalább 5 éve piacvezető, ha valamelyiket használtad már, garantáltan találsz munkát. Meg amúgy is sokkal fontosabbak az erős Javascript alapok, ha az meg van, meg ismersz egy frontend frameworköt, akkor kb. 2 hónap alatt megtanulsz egy újat.
Gergo1196:
"Senior javascriptesnek es/vagy frontendesnek mennyire realis a brutto 1.5 millio forint alkalmazottkent? Gondoltam korbenezek, de mar a telefonos HR-es kornel sohajtoznak, hogy ez sok, igy a technikai korre mar el se jutok."Szerintem elérhető, főleg a tavalyi rekord infláció után. Ettől függetlenül nem ez az átlag még mindig, de ha tényleg erős senior tudással rendelkezel, akkor lesz olyan cég, amelyik megad ennyit.
-
axioma
veterán
válasz
üzenetére
Mar 5 honapja nem ott :-) De tudtommal blk-nal is hiany van frontendesekbol, legalabbis utoljara az osszes hackathon csapat vadaszta oket de jellemzoen nehez volt oket 'kikerni'. Valamin dolgoznak a portfolio managerek ami 'kicsit' osszetettebb cucc mint a hivatalos weboldal.
-
travix
aktív tag
válasz
üzenetére
Egy-egy framework vagy lib nem veszik feledésbe 1-2 év után, de tény hogy nagyon sok van és mindenhol mást kérnek, viszont ha egyet megtanulsz, a másik már fele olyan nehéz se lesz. Szerintem nem könnyebb, mint egy backend fejlesztő munkája. Ha elkezded tanulni akkor mindenképp javascript még a framework előtt, utána typescript.
-
noiq_nolife
csendes tag
válasz
üzenetére
Elég kevés desktop app készül manapság, szóval ha bárhol akármilyen belsős cuccnak kell UI akkor az webes lesz valószínű. Ide érthető az IoT cuccok webUI-a, a legtöbb modern plug&play eszköznek van már valami webes konfiguráció felülete (router, IP kamera, okos otthon cuccok, napelem teljesítmény monitorozó), egy befektetési banknál is millió dolog van amit vagy külsős ügyfeleknek, vagy belsős felhasználóknak web technológiákkal fejlesztenek. Sőt úgy tudom eredetileg a NetPincér appja is valami hibrid web alapú technológiával lett fejlesztve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest