Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
fnatic
üzenetére
"Ezt a személyeskedő stílust, hogy mit meddig kellett volna olvasni stb tartsd már meg magadnak, köszi."
Hát, pedig tényleg nem sikerült értelmezni és/vagy elolvasni.Nagyon egyoldalúan gondolkodsz, látszik, hogy csak a saját érdekeidet veszed figyelembe. Neked nem probléma, ha próbaidő alatt elválnak az útjaitok, mert ki vagy fizetve, egyből veheted a kabátodat és 1 óra múlva már küldözgetheted máshova a CV-det. Beleírni se muszáj, szóval még rosszul se néz ki, hogy ugrálsz.
Ellenben a cégnek ez egy 1-2 hónapos próbaidővel számolva is sokmilliós költség lehet. Gondolom ha lenne egy kisebb fejlesztő céged, akkor is ugyanezt mondanád. Ja nem..

-
válasz
fnatic
üzenetére
Én leírtam valamit, te meg nem vetted a fáradtságot sem, hogy végig olvasd... De azért feltettél egy kötekedő kérdést. Amikor ezt arcba kapod, akkor már nem tetszik...
Erre a három pontra meg már nagyon hosszan kéne reagálnom annyira szezon a fazonnal...
Röviden, csak annyit mondanék, hogy az interjú szakasz egy kölcsönös érdekek mentén zajló folyamat. Én mindig is igyekeztem mindkét fél érdekeit szem előtt tartva alakítani ezen... Mert mindenkinek egyformán fontos, hogy rövid, gyors és fókuszált legyen...
Miközben sokan fújnak az X. körre vagy a házi feladatra szerettem volna megvilágítani az érem másik oldalát is, de úgy látom a rocksztár attitűd hasít... de ha céged lenne vagy vezető lennél aktív szereppel abban hogy mire megy el a pénz akkor lehet másképp gondolnád...
Kettőn áll a vásár ahogy a régi mondás tartja. Csak ennyit szerettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest