- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibcee
tag
válasz
puttputt #5974 üzenetére
Ezt a tükörbámulós dolgot pont ma kérdeztem az oktatómtól, erre azt válaszolta, hogy nézni kell, rendesen odafigyelni. Gondoltam köszi, ezzel aztán ki vagyok segítve. Mégis hogy nézzem a vizsgán?
Megmondom őszintén a mellettem lévőt azért nézem főleg ha nagy a forgalom+ persze besorolás, sávváltás előtt, meg nagyon ritkán a belsőt, de a jobb oldalit szinte soha. Tudtok valami tippet adni, hogy hozzávetőlegesen mi az,ami elfogadható a vizsgán? Jó, tudom,h a szem folymatos vándorlása meg ezek, de őszintén szólva elég nagy színjátéknak tartom ezt a tükrös dolgot, viszont nem szeretnék emiatt elhasalni sem.
-
momo2828
tag
válasz
puttputt #5971 üzenetére
Az én vizsgabiztosom volt vagy 130 kiló. Szegény C3 minden kanyarban, indulásnál nagyobb gázzal kellet indulnom
De nekem a 10 hibavonalból kb. 6-7-et tükörhasználat miatt vontak levarga911: Én is nyugodt voltam végig, meg akiket ismerek és vizsgáztak azok sem izgultak annyira. Legalábbis a vizsga alatt. Előtte viszont igen..
-
-
jerry311
nagyúr
válasz
puttputt #5783 üzenetére
"hanem a szerencsén múlt, hogy épp odaértem mellé - azaz nem előztem szabálytalanul -, mert ki is jöhetett volna."
Ez mindig a szerencsén múlik, ezzel a legegyszerűbb buktatni. Engem is ezzel vágtak ki az egyik teherautós vizsgáról. A hirtelen fékezés elég tág fogalom, a vizsgabiztos szerint, a kb 1 teherautónyi távon (10-11 m) plusz annyi helyen amin kifér a busz, megállhattam volna hirtelen fékezés nélkül. Szerintem nem. Oktatóm szerint sem, de hát a vizsgabiztos szava dönt. Lehet az fájt neki, hogy nem kapott borítékba pénzt.
-
puttputt
őstag
válasz
puttputt #5783 üzenetére
Kis kiegészítés.
Kresz oktatóm egy jól megtermett, "állig kigombolkozott", egyinges, nagy figura volt.
(Szerintem vagy buszsofőr, vagy rendőr lehetett az "előélete", mert sok ilyesmi megjegyzése volt.)
Két vicces-fura dolog:
1. Mindig azt mondta, hogy "így-meg így kell - leparkírozni -"
2. Nem azért pörgeti a botját a rendőr-elvtárs, mert "szolgáltatást" akar nyújtani; épp ellenkezőleg...(Igyekeztem nem vulgáris lenni
)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
puttputt #5643 üzenetére
Így az igazi, nekem anno mikor tanultam egy gázos /nem úgy
/ Szuzi volt a kezdő, majd egy szinte új Ibiza, a saját kocsink R19-es volt, majd egyszer próbaképp beültem egy haver leharcolt Ladájába....Borzasztó volt.
Így legalább vezettél már rossz kocsit is, felügyelet alatt....
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
puttputt #5627 üzenetére
Kicsit olyan a sztorid a Seicento-val, mint a viccben...
"Öreg bácsi trabival zúz a sztrádán. Egyszer csak lerobban a járgány. Szegény öreg nem tudja mit tegyen. Nagy szerencséjére megáll neki segíteni egy Ferrari-s ürge.
-Bácsi elvontatom a legközelebbi szervízbe. Csak üljön nyugodtan és dudáljon, ha túl gyorsan mennék.
Az öreg belemegy a dologba. Mennek szép nyugodtan, amikor hirtelen utoléri őket egy Lamborghini.
Próbálja megelőzni őket, de nem sikerül. A Ferraris ürge észreveszi a mögöttük próbálkozó járgányt és "már csakazért sem előzöl meg" alapon gyorsítani kezd. Meglátva ezt a hátsó vezető "már csakazértsem húzol el" alapon ő is a gázra tenyerel.
A közelben egy benzinkutas épp a forgalmat bámulja és meglátja elszáguldani a hármasfogatot.
Azonnal a telefonhoz rohan és felhívja a pár kilométerrel odébb dolgozó kollégáját.
- Te figyelj! Itt valami verseny zajlik. 3 autót láttam: az első egy Ferrari, a második egy trabant, a harmadik egy Lamborghini. Mennek, mint a mérgezett. Hívj visza, ha hozzád érnek, hogy mi az állás, mert érdekel.
Pár perc múlva megcsörren a telefon:
- Én vagyok. Még mindig ugyanaz a sorrend: Az első a Ferrari, a második a trabi a harmadik pedig a Lamborghini, de úgy látom a trabant előzni akar, mert dudál mint az állat..."
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest