- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Akkor lehet, hogy csak en fogtam ki egy nagyon leamortizalt oktatokocsit.
Volt olyan is, hogy az ora azzal kezdodott, hogy padlogaz+egyesre is lefulladt indulaskor, tolhattuk be az autosiskola muhelyebe, fel oran at butykoltek rajta valamit, mire egyaltalan le lehetett vele kuzdeni a kb. 10m tengerszint feletti magassag kulonbseget a rutinpalyaig.
Forgalmi vizsgan majdnem meg is vagtak miatta, mivel Veszpremben a Stadion felol a Martirokra balrakanyarodaskor pont kifogtam a pirosat, domboldalon kezifekes rajt utan megtorpant a keresztezodes kozepen, nem sokon mulott, hogy nem fulladt le.
Vizsgabiztos szerint szamolnom kellett volna a +80kg terhelessel, 1 buntipont, mondom hogyan, ha egyszer igy is lyukat rugtam a padloba?
-
-
tothm
őstag
Én is remélem, hogy nem lesz. Több dolgot is hallottam, pl., hogy felviszik 21 éves korra vagy hogy többet kell vezetni kötelezően, meg, hogy drágább lesz... Szeretném már nagyon lerakni...
Szerk: Az lehetséges, hogy ha már a vezetésnél tartok, akkor hetente csak egyszer menjek vezetni? Köszi! -
Tibcee
tag
Túrót, pont ma voltunk apámmal Favorittal szüretelni és óra szerint 60-nal mentem,amikor 52öt írt ki a sebességmérő. Általában minden analóg mutatós autó felfele csal 5-8 km/h-t. Meg aztán pont a Favorité ne csalna, aminek a kilométerspirálja általában 50ezernél elromlik, a benzinszintmérője meg meredek terepen vagy járdán parkolva ugrál...
-
VR6-Fan
veterán
nem hiszem hogy azzal a skoda motorral akkora baj lenne hogy ordítva kéne bele a VW technik.
szerintem szimplán csak a 90-es korlát miatt van, (nem emlékszem pontosan hogy javasolja vagy elő is írja a kressz) mert min azt hiszem 15km/h-vel sebesség különbséggel előzheted az előtted lévőt.
-
VR6-Fan
veterán
-
VR6-Fan
veterán
nem megy jobban ha a megfelelő olajat használják eleve hozzá.
szvsz egy karibicsekes ha nincs kihegyezve akkor nem a binzinre (ha nem ultra szar valamiért a benzin) a legalergiásabb hanem a levegőre.
olajból meg castrol/mobil1/lqui moly/valvoline illene használni.
úgy is lesz olyan alakalom amikor majd mehetsz magad is csak ne üvegeld szét azért majd.
illetve egy kikormolás szokott segíteni általába.
-
Tibcee
tag
Tessék, parancsolj.
Hát igen, ezek ennyit mennek, nekem 135LS van, forgalmi szerint az is csak 54 paci,de egyelőre elég, 100-ig nem is hangos, fölötte legális kereteken belül csak autópályán mehetnék, de ott még nem volt lehetőségem kipróbálni. -
Tibcee
tag
Szia, nekem is Favo-m van. Van rajta alapjáratot állító+CO csavar is, ha az állítgatás nem segít akkor valószínű karbi, vagy gyújtás lesz a ludas, de van Favorit topic, ott nálam sokkal hozzáértőbbek is vannak. Halkabb meg nem lesz, ha felemelik az alapjáratot, úgyhogy javaslom a szilikonpasztát, ha ennyire zavar a hang...
-
bnss
veterán
A VAN+ (vigyázz, mert kettő van már, és igen közel van a két cég irodája az Őz utca végén) korrekt cég, legalábbis abban az időben az volt, amikor én tanultam. A tanfolyam árában volt egy ún. "csúszós" tréning is, ami kötelező, annak, aki még nem csúszott meg autóval, biztosan sokat számít. Hogy most milyen áron dolgoznak, azt nem tudom, de az ügyintézés és az oktató is ötöst érdemelt.
-
vwpolopg
őstag
Hát, figyelni kell mindenre nagyon
Amúgy a jogsihoz adják azt a kék szart, amiben a pontok vannak meg minden, van az elején, meg a hátulján egy-egy kis tartó, na én eddig abban tartottam, egészen tegnapig. Ugyanis úgy beleragadt a plasztik, hogy le kellett róla tépni... kicsit meglepődtem mikor vettem volna elő... mondom valaki megszívatott poénból vagy mi?? Venném elő, nemjön. Megint, megint nem
Mondom, pillanat, máris adom csak beragadt... ott küzdöttem vele egy darabig
sztem hülyének néztek kb
-
tibi666
senior tag
-
tibi666
senior tag
a jó vezetés nem azt jelenti, hogy finoman el tudsz indulni, és rángatás nélkül váltasz.
okés?nekem van olyan barátom, aki nem tud igazán finoman váltani, de nyugodtan rábíznám az életem, mert vezetéstechnikailag nagyon ott van. én sokkal gördülékenyebben vezetek, de egy váratlan, veszélyes helyzetet, mondjuk egy megcsúszást nem tudnék úgy kezelni, mint ő. holott évente eljárok vezetéstechnikai tanfolyamra.
mondjuk ebben benne van az is, hogy évi 150 ezer km-t kisteherautóban tol le, azt meg nem is lehet olyan finoman vezetni, mint egy személyautót. szóval, ha civilben nem automatája lenne, hanem kéziváltósa, akkor nyilván azzal is szépen tudna menni. bár halkan jegyzem meg, én az ő kocsiját vezettem a nyaralás alatt, 3000km-en keresztül, egy 530d-t, és jóval finomabban kezeltem, mint ő. ezt az utasok is megjegyezték.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest