- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
salieri29
üzenetére
Ha kiszállítással kérnéd kapnál egy csomag kavicsot?Mert ugye az nem előre utalás de a szállítónak ki kell fizetni az árát.Vagy ne mindenkinek utalj előre én már többször vásároltam előre utalással meg tőlem is vásároltak többször ,sosem vertem át senkit sem engem is csak egyszer tavaly túl szép volt a laptop ára,hogy igaz legyen csak hát nagyobb volt a vágy mint az agyalás.Azóta ha olvasgatom a jófogást mindenben kételkedek és mindenkiben ha jó árat látok de lassan már abban is ahol csak rendes normál árat.Inkább csak a hardveraprót használom.
Egyszer beszéltem egy fickóval ő azt mondta nem utalgat nem postáz hanem személyesen viszi el a cuccot a vevőnek neki megéri állítólag még ha sok kilométert is utazik.Hát nem tudom az otp-s téma engem nem kérdezett mikor átvertek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest