Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
headhunter #342 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, ez végre mindent elmond.
-
lanszelot
addikt
Azok amik ott fel vannak sorolva egy se érdekel.
Csak annyi kell, hogy ne kelljen beírkálnom a jelszavam, és hogy működjön az eszközeimen.
Pont annyi elég mint amit a chrome tud, de ezt mind le is írtam.
Az ingyenest is bele írtam.A video semmit se mutat.
Hogy viszem át a jelszavaimat chrome-ból?Több mint 300 jelszót nem fogok egyesével beírkálni, pláne ilyen körülményesen 50 klikk ide-klikk oda.ezt megtaláltam
Nem akarok ki be jelentkezni a bitwardenbe nem kell jelszó se neki, be lehet állítani hogy sose kérje? -
lanszelot
addikt
vissza olvastam, és utána néztem, de a free verzió mit tarrtalmaz azon nem tudtam eligazodni. Azon se hogy kell használni...stb
Kitölti -e a böngészőben, melyik böngészőben...stb. Azért nem regelet, hogy utána hupsz ezt se tudja, azt se tudja...Nem érdekel a chrome, többet nem bízom meg benne. Nem fér hozzá senki, csak úgy törölt párat.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Google chrome -ban van az összes jelszavam, és észre vettem, hogy folyamatosan törli a jelszavaimat.
Egy ingyenes alkalmazást keresnék ami megjegyzi a jelszavaimat, és kitölti a böngészőben, hogy ne kellejen minden egyes alkalommal beírkálnom.
W10, mac OS, Android, Chrome OS itt használom
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Assetto Corsa EVO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest