Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz headhunter #342 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm, ez végre mindent elmond.
-
lanszelot
addikt
Azok amik ott fel vannak sorolva egy se érdekel.
Csak annyi kell, hogy ne kelljen beírkálnom a jelszavam, és hogy működjön az eszközeimen.
Pont annyi elég mint amit a chrome tud, de ezt mind le is írtam.
Az ingyenest is bele írtam.A video semmit se mutat.
Hogy viszem át a jelszavaimat chrome-ból?Több mint 300 jelszót nem fogok egyesével beírkálni, pláne ilyen körülményesen 50 klikk ide-klikk oda.ezt megtaláltam
Nem akarok ki be jelentkezni a bitwardenbe nem kell jelszó se neki, be lehet állítani hogy sose kérje?[ Szerkesztve ]
-
lanszelot
addikt
vissza olvastam, és utána néztem, de a free verzió mit tarrtalmaz azon nem tudtam eligazodni. Azon se hogy kell használni...stb
Kitölti -e a böngészőben, melyik böngészőben...stb. Azért nem regelet, hogy utána hupsz ezt se tudja, azt se tudja...Nem érdekel a chrome, többet nem bízom meg benne. Nem fér hozzá senki, csak úgy törölt párat.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Google chrome -ban van az összes jelszavam, és észre vettem, hogy folyamatosan törli a jelszavaimat.
Egy ingyenes alkalmazást keresnék ami megjegyzi a jelszavaimat, és kitölti a böngészőben, hogy ne kellejen minden egyes alkalommal beírkálnom.
W10, mac OS, Android, Chrome OS itt használom[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig