- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hátra megyünk, nem előre (EESZT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Értem.
A fenti, alapkérdésedben a " 2fa/mfa " a tárolt oldalaknál értendő, vagy magához a jelszókezelőhöz igényelt?
Még maholnap tart a protonpass promója. Ha csak pár oldalt szeretnél munkahelyeden elérni 2fa-val együtt, akkor ez ingyenesen is jó lehet (talán 3-4 2fa-t generálgat ingyenesen), de ha kompletten kéne minden, akkor fizetősen. Csak hát meg kéne nézni, hogy működik-e...
Tudom kritériumból kicsúszva, de ha csak pár oldal amit elérnél (munkahelyen), és azokat sem módosítgatod sűrűn, és telepíthetsz gépedre, akkor kepassXC, és egy kicsi lokális állomány, aminek meg nem kell net, mellette megmaradna a mindenhol máshol működő bitwarden... ha valami frissítés van, akkor meg állomány maganak emailben.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Photoshop
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest