Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boyfish
senior tag
sajnos a német csapat is túl nagy falat volt
-
Boyfish
senior tag
sajna kiestünk...

-
peterszky
őstag
22-2 a kiállítások aránya.
Gratulálok az iihf-nek. Undorító. -
blueMerle
veterán
http://www.ustream.tv/channel/riaria
-
peterszky
őstag
Nevetséges ez a bíráskodás...
-
csimav
őstag
Nézte vki a Cseh-Szlovák meccset?
8-0 -
Sdi
addikt
Ha az osztrákok kikapnak a dánoktól, akkor már meg is van a két bennmaradó / Német-Dán /, mivel a németek nem eshetnek ki
. Az az egyetlen lehetőségünk marad, ha megverjük mind dániát, mind a németeket, az osztrákok pedig kikapnak a németektől és döntetlent játszanak a dánokkal. De erre elenyészően kicsi az esély
. -
Integra
titán
most látom mekkora zakó volt, brühühü

így vb rendezés sem lesz, meg A csoport sem
-
csimav
őstag
Ááá! Vezetnek az osztrákok

-
biker
nagyúr
Nem akarok hülyeséget mondani, de jó pár éve egyszer már nem megtörtént, hogy a németek csak azért maradtak az élvonalban, mert abban az évben gyorsan megnövelték az élvonal csapatlétszámát, így nem esett ki? nem jól emlékszem?
és most megint csak kínosan maradnak bent? -
peterszky
őstag
„Semmi rosszat nem mondhatok a szurkolóinkra Nashville-ben, imádom őket, de ez valami egészen más – mondta a Predators védője, Shea Weber. – Egészen különleges élmény volt ezt átélni, igazán klassz volt."
A The Hockey News tudósítása mindezt meg is toldotta: „Ilyen az, amikor arra emlékeztetnek, mennyire sokat jelent Kanada a jégkorongsportnak. A külvárosi csarnok eledményjelzőjén ez áll: Kanada 9, Magyarország 0. Mégis, 30 perccel a mérkőzés vége után a csarnok személyzete még mindig arra vár, hogy elkezdhesse a takarítást, mert a magyar szurkolók százai nem mozdulnak. Verik a dobokat, teli tüdőből énekelnek, ugrálnak fel-le. Semelyikük nem akar hazamenni. Semelyikük sem akarja, hogy véget érjen ez az este. És egyiküket sem érdekli, hogy a csapatukat alaposan elverték, mert az, hogy Kanadától kaptak ki, azt jelenti, hogy a csapatuk tényleg itt van az A csoportban."
Olyan jó ezeket olvasni

-
Integra
titán
sajnos én úgy éreztem, hogy tegnap a végére elfáradt a csapat, pedig mekkorát játszottak..
kicsit furcsa volt, hogy a bírók tanakodtak, miután már 4 büntetést kaptunk, hogy akkor talán egy fehéroroszt is ki kéne küldeni. a második kontra gól pedig iszonyú szerencsétlen volt, hát gáz, de így történt.
muszáj első kettőben lenni, mese nincsen. -
bagyulajuve
addikt
nehéz lesz h csak 1 maradhat, de hajrá fiúk!!
-
peterszky
őstag
A SITA hírügynökség szerint a kanadai játékosok a mérkőzés előtt alig várták, hogy a magyarok ismét görögtüzekkel szurkoljanak a csapatuknak, mint a Szlovákia elleni meccs előtt. Ezt azonban vasárnap mellőzték a magyar szurkolók.
„Nem baj, így is nagyszerű hangulat volt. Szinte hihetetlen. A görögtűzzel még szórakoztatóbb lett volna, de így is rendkívüli volt számunkra. Ilyesmit az NHL-meccsek alatt el sem tudok képzelni. Már emiatt is érdemes volt eljönni“ - nyilatkozta a Tampa Bay csatára, Martin St. Louis, aki három gólt ütött a magyar válogatottnak.
-----------------
„Gratulálok!” – mondta a vasárnap a huszonkilencedik születésnapját ünneplő Omar Ennaffati a találkozót követő kézfogásnál, mire az éppen vele szembe korcsolyázó Jason Spezza, az Ottawa Senators NHL-sztárja közelebb hajolt a magyarhoz és csak ennyit súgott a fülébe: „Nem vihetnénk haza a szurkolóitokat?”
Nem csak a csapat lett világhírű a szlovákok ellen

-
peterszky
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
[link] - szerintem itt majd fent lesznek idővel (regisztrálni kell, ingyenes).
-
concret_hp
addikt
ha bárki bármilyen letölthető verziót tud a mai (és a többi) meccsről az ne tartsa magában plz

-
bagyulajuve
addikt
Szép volt fiúk! Szép volt fiúk! Szép volt fiúk!
-
peterszky
őstag
Ma megmutatjuk a világnak!
Hajrá Magyarok! Hajrá Jánosi Csabi!!!
-
brownus
veterán
http://www.iihf.com/channels/iihf-world-championship-oc09/home/power-ranking.html
viccesek a szerkesztők -
biker
nagyúr
válasz
Calogero
üzenetére
én is ezen merengtem ma, hogy szegény Palkovics, úgy játszottak ketten a jégen, hogy nem is tudom, van-e a világon még egy ilyen páros, aki ennyire tudja, mikor hol a másik.
Oda se néztek, ha egymásnak passzoltak.A hétvégi döntőn az gyönyörű volt, mikor Palko vitte be a korongot, előtte egy védő, egyszercsak megállt bennem az ütő, minek pattintja le hátra, hát már felemelt ütővel jött Ocskay, és bevágta. Nem nézett hátra, tudta, ott fog jönni.
Sajnos nem jön többet

-
Calogero
addikt
-
concret_hp
addikt
és ráadásul annyi küzdés után ott lehetett volna az A csoportos vb-n...

-
(Darkwood)
őstag
Nyugodj békében!
És még a névnapja is tegnap volt!
-
biker
nagyúr
válasz
Calogero
üzenetére
egyszerűen reggel nem tértem magamhoz, mikor reggeli készülődés közben bemondák

R.I.P.
Hétvégén még........ de ez már történelem, sajnos.Azt mindenesetre tiszteljük, és becsüljük, hogy betegsége ellenére azt tette, amit szeretett volna tenni, és annak élhetett, amit szeret.
-
Calogero
addikt
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír.
"Gábor éjfélkor rosszul lett, szívinfarktust kapott, és már nem tudtak rajta segíteni" – mondta id. Ocskay Gábor a távirati irodának. A tragédia kapcsán a hozzátartozók Horog László újságírót, a család barátját kérték fel nyilatkozásra, aki elmondta, a fehérvári játékos Budapesten élő mennyasszonyánál pihent, amikor éjfélkor rosszul lett. Kihívták hozzá az orvosokat, de már nem tudtak segíteni rajta. A család nem kíván nyilatkozni, míg id. Ocskay Gábor a tervek szerint szerda délután, a Székesfehérvári Jégcsarnokban számol be a tragédia körülményeiről.A 2004 szeptemberében diagnosztizált szívizombetegsége miatt Ocskay Gábor négy hónapot kihagyott, azt követően viszont megkapta az engedélyt a sportolásra. "Gábor azóta is folyamatosan járt kontrollra, és semmi jele nem volt, hogy rosszul lenne. 2004-ben több orvosi beavatkozás történt, tudomásom szerint szívkatéterezése is volt, ám nagyobb műtétre végül nem került sor" – mondta Horog László. A klub saját halottjának tekinti Ocskay Gábort, a ravatalozás és a temetés is Székesfehérváron lesz. A válogatott csapatkapitánya, Kangyal Balázs az MTI-nek szerda hajnalban úgy nyilatkozott: sokkolta a hír. "Gyakran beszélgettünk Gáborral, kedden fél órát. Aztán este fél tizenegykor hívtam, hogy boldog névnapot kívánjak neki, de már nem vette fel. Küldtem neki egy sms-t. Szerdán találkoztunk volna. Szörnyű, felfoghatatlan, ami történt. Olykor panaszkodott, hogy fáradt, de a szezon kimerítő, hosszú, ezen senki nem csodálkozott" – mondta a csapatkapitány a távirati irodának.
Énekes Lajos, az Alba Volán megbízott vezetőedzője elmondta, Ocskay legutóbb januárban volt szívkontrollon, és minden rendben volt. "Minden játékosunk átesik időszakos orvosi vizsgálatokon, Gábor negyedévente-félévente külön szívellenőrzésre járt. Legutóbb januárban volt ilyenen. Egyszerűen nem térek magamhoz" – mondta.
Tokaji Viktor válogatott hátvéd, aki egy hónappal ezelőtt éppen Ocskaytól vette át a csapatkapitányi posztot, az MTI-nek azt mondta: "Döbbenet! Szombaton még bajnoki címet szerzünk, most meg elveszítjük legjobb játékosunkat, egy igazi barátot, aki mindig mindenben segített."
A csatár szombaton lett kilencedszer magyar bajnok az Alba Volánnal. A válogatottban 187-szer szerepelt. Ocskayt háromszor (1994, 1995, 2006) választották meg az év játékosának, ötször (1994, 1997, 2002, 2004, 2008) lett a legtechnikásabb játékos, és háromszor (1994, 2006, 2007) a legjobb csatár. Pályafutása során kizárólag az Alba Volánban szerepelt.
Nyugodjék békében -
concret_hp
addikt
nemtom milyen, most töltöm
(remélem nem halálos bőn, hogy torrentet linkeltem, a cél ezesetben sztem szentesíti az eszközt
) -
Kkocos
tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem neztem utana, csak emlekezetbol, nem ok estek ki es vissza akartak jutni ?
-
lúzer
veterán
Hajrá, ez szép volt!
Amúgy ki helyett kerülünk be, az már megvan ki esik ki?
-
WISHENSEN
csendes tag
Ugy latszik magyar jatekos, kandai-olasz edzo, olasz masodedzo kell a sikerhez.
Cortina szamomra nagyon szimpatikus edzo, remelem kitalal par okossagot a vbre. Milyen nagy szam lenne ha benntmaradnank! Persze addig van 1ev

(remelem az NHL jatekban erosebbre csinaljak a magyarokat
) -
Kkocos
tag
Hajrá magyarok, hajrá csikszerda!!!

-
concret_hp
addikt
van valakinek felvétele?

-
Integra
titán
-
Fortissimus
őstag
A legnagyobb gratula az egesz csapatnak!!
Hihetetlen, de bennt vagyunk a legjobbak kozott...
-
concret_hp
addikt
ha valaki fel tudná venni valamikor az ismétlést és fel tudná tenni valahova annak nagyon örülnék (meg sztem többen is
) -
Salak
aktív tag
A gólok: gólösszefoglaló a magyar-ukránról
-
Mecy_Lacee
senior tag
4-2nél akkorát ugrottam, s kiabáltam, hogy kihallatszódott az utcára!
Gratula a csapatnak!

-
Mennyi hsz lett ma...látom érdemes volt tegnap irogatnom

Szép volt fiúk, kár hogy nem láttam, na majd felvételről !! Grat!

-
concret_hp
addikt
most olvasom az origón, hogy 25éve jutottunk fel a B csoportba. remélem a következő 25 évben annyit fejlődik a magyar jágkorong, hogy az A-csoportban és éremért küzdünk majd

-
peterszky
őstag

-
juliabrilke
veterán
Azért kiváncsi vagyok, hogy hány szurkolót kell felmosni a padlóról egy ilyen meccs után.

Gratulálok a válogatottnak!

-
soulcube
aktív tag
Győzelemmmmmmmmm

-
WISHENSEN
csendes tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Igaz hogy nem jatszak az NHLben, de legalabb jo jatekosok.
Az az ukran gyerek a vegen a biro fele dobta a botot.....
-
kavicssli
addikt
Megvaaaaaaaaan! Te jó isten mekkorát játszottunk!
De az a köcsög ukrán nem birta elviselni a vereséget...
-
concret_hp
addikt
nem tudom volt-e már rá példa, hogy ennyire kevés profi játékossla rendelkező válogatott szerepeljen az A csoportban

jövőre a cél a bentmaradás!! -
Blaise
veterán
NYERTÜÜÜÜÜÜNK !

-
WISHENSEN
csendes tag
Eztet megnyertunk! Irany a Premier League(A. class)
-
bagyulajuve
addikt
Csodálatos, ez szép volt fiúk. Példaértékű hozzáállás.
-
juliabrilke
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Fegyelmezetlenség. De már kit érdekel? 4:2

-
WISHENSEN
csendes tag
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
4-2
-
concret_hp
addikt
ááá mér a végén kell emberhátrányba kerülni?
jesssz
4-2 -
juliabrilke
veterán
3 perc van hátra és úgy néz ki, hogy kibírjuk kapott gól nélkül.
-
concret_hp
addikt
még 10 percet kell kihúzni
-
Blaise
veterán
huuh...igzalmas harmad lesz
Remélem Cortina kitalált valami okosságot... -
Salak
aktív tag
Te jó ég, milyen harmadik harmad lesz. Fel kellene újra pörögnünk, mert most nagyon ránk jöttek. Kell még egy gól! Tényleg, van valami netes stream a meccsről?
-
WISHENSEN
csendes tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Remelem nem az lesz mint futsalban... Egyszer mar jo jatek utan elbuktuk egy vbt ukranoknak koszonhetoen. Most nem kellene.
Hajra hajra Salgotarjan !
-
kavicssli
addikt
Nem fogjuk bírni a végét! nem is nézem inkább felveszem DVDre! ha nyerünk megnézem ha nem akkor inkább nem bosszankodok!
Hajrá magyarok -
concret_hp
addikt
3-2??
nembaj még mindig vezetünk és ha a végén is így lesz akkor örö' bódottá'
-
juliabrilke
veterán
Mi a jó bödös franc történt? Nehogy most ébredjenek fel az Ukránok.

3:2

-
bagyulajuve
addikt
b+, de már nagyon nyomtak
3-2

-
concret_hp
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére

mondjuk annál sokkal jobb, mintha kikapnánk és látnám

mostmár alig több mitn 1 harmadot kell kihúzni és...
bár úgy nézem most eléggé nyomnak az ukránok.
-
juliabrilke
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Miről? Hát egy nagy győzelemről!
-
bagyulajuve
addikt
ezt már nem bírom idegekkel
-
concret_hp
addikt
3-0

basszameg miről maradok le
-
kavicssli
addikt
nagyon jól játszunk de ne bízzuk el magunkat és a végét is kikellene húzni!

-
juliabrilke
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Bizony!

Kerestem online sportrádiót, ami esetleg közvetít egy ilyen fontos találkozót. És mi megy most a sportrádiókban ilyenkor? Zene.
-
concret_hp
addikt
válasz
juliabrilke
üzenetére
mindegy ki lövi csak az ukránok kapujában kössön ki a korong

-
juliabrilke
veterán
Ez már a 2.
Palkovics találat. Jipíííí! 
-
concret_hp
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
jesssz

remélem valahogy hozzá tudok majd jutni a felvételhez

-
bagyulajuve
addikt
zseniális gól volt Palkovicstól
2-0
-
juliabrilke
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Esetleg a bwin.com oldalt figyeld, ott gyorsabban frissítik. (sportfogadás --> az élő közvetítéseknél)
Sajnos én is csak neten tudom figyelni.

-
juliabrilke
veterán
Ott az első találat! Vezetünk!

Vas János lövés!

-
concret_hp
addikt
sajnos csak a nemzetisport közvetítését tudom nézni, de eszerint 1-0 ide az első harmad közepén!!!
-
bagyulajuve
addikt
hajrá magyarok!
-
concret_hp
addikt
az ukránok rendesen megizzadtak a japánok ellen, ez nekünk azért mindenképp jó

-
válasz
Overlocker
üzenetére
3-0 -ra nyertünk!

-
válasz
Overlocker
üzenetére
Utolsó harmad: Magyarország - Horvátország : 2-0
Úton a 4. győzelem felé...

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

Palkovics találat. Jipíííí!