Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a segítséget, működik! Bár - szerintem - a leírás nem teljesen jó az általam linkelt oldalon, de sikerült működésre bírnom.

-
válasz
trisztan94
üzenetére
Köszi a választ!
Átnézem ezeket, de valószínűleg még kérdezni fogok a későbbiekben.

-
Üdv mindenkinek!
Az alábbi problémára keresem a megoldást, remélhetőleg ti tudtok nekem segíteni. Adott egy felület, rajta 2 mezővel: "nicknév" és "e-mail", amiket ki kell tölteni, és az "elküld" gombra kattintva fel kell vinni egy adatbázisba.
<form name="input" action="action.php" method="get" >
User nickname: <input type="text" name="user_name"><br>
User e-mail: <input type="text" name="user_email"><br>
<input type="submit" value="Elküld">
</form>A gombra kattintva az "action.php" hívódik meg, le is fut, be is írja az adatbázisba, amit kell, viszont átirányít egy üres oldalra - az "action.php"-re. Úgy szeretném ezt elérni, hogy ne irányítson át sehova, hanem maradjon az előző oldalon. Érzésem szerint ehhez JavaScript kell, és találtam is kódokat, de valamiért nem sikerül működésre bírni...
Tudnátok ebben segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest