Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: ReaR backup
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2izzy
tag
Nem kell átadnod, egyszerűen csak használd fel a path változót a callback függvényben.
$("#list").append('<li>' + path + ': ' + musicProperties.artist + ', ' + musicProperties.title + '</li>');
Itt egy példa.
Már gondolkodtam ezen, hogy honnan tudja az értékeket, bár nem kerestem, és most hirtelen nem is találtam erre konkrét leírást. Aki tudja pontosan, leírhatja, mert engem is érdekelne.

Amúgy én úgy gondoltam, hogy amikor meghívsz egy függvényt függvény paraméterrel, akkor a paraméterfüggvényeket interpretálja és az adott scopeban levő változók ha megjelennek a függvényben (persze úgy ha ott írod le a függvényt, nem előre definiálod), azokat kicseréli az adott értékekre (konkrét szám, mutató akrámi) és így fut le a függvény. -
BullZeye
veterán
Szerver oldali fájllal nincs baj, csak nagyon macerás egy adatbázist létrehozatni velük. Amit linkeltél meg jó, csak ennél egyszerűbb dolgot szeretnék, saját oldalra. (ahol 1 képernyőn kifér az a 10 sorozat amit nézünk)
Jeges
Rákattintok a linkre, és úgy marad = úgy marad, nem csak átmenetileg lesz színezett.
Szeretném követni, hogy melyik sorozatból melyik részt láttam, és ez a legegyszerűbb módja, ezért szeretném ezt elérni. Azt hittem erre van már valami egyszerű javascript.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 szett kontrollerrel (24-pin + Dual 8-pin GPU) Garanciális, alig használt!
- Zotac Nvidia Gtx 680 2gb
- Gigabyte Radeon Hd 3870 512mb
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest