- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
nevemfel #8499 üzenetére
Az nem legenerálja hanem önmagában futtatja.
Az egy családfa program, amit a saját gépeden nézegethetsz.
A családfát kigenerálja magába az adatokból, de nincs export.Pala: pontosan így van, tanulnom kell, de mindenhol az van /mivel az alapokat megtanultam/, hogy kezdjek el csinalni valamit amit szeretnék, és a felmerülő problémákat megoldva tanuljak tovább.
Én nem akarok ebben dolgozni, a flash-es családfám kuka lett, és azt szeretném újra megcsinálni, csak ennyi érdekel. Tehat ez az amit csinálnom kell.
Fentebb is írtam, hogy fogalmam sincs, hogy kell tervezni, az sehol senki sem mondja el.
Nem tudom mi az első lépés, és mi a második, harmadik.
Pl ramdom szám generátor: kell egy gomb, majd javaban írok egy random szám generátort, hozzá rendelem a gombhoz , végül alert-tel kiiratom.
Ezt nem tudom, mit kell a családfánál.
Így nem tudok mi után utána nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged