Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
nevemfel
üzenetére
Az nem legenerálja hanem önmagában futtatja.
Az egy családfa program, amit a saját gépeden nézegethetsz.
A családfát kigenerálja magába az adatokból, de nincs export.Pala: pontosan így van, tanulnom kell, de mindenhol az van /mivel az alapokat megtanultam/, hogy kezdjek el csinalni valamit amit szeretnék, és a felmerülő problémákat megoldva tanuljak tovább.
Én nem akarok ebben dolgozni, a flash-es családfám kuka lett, és azt szeretném újra megcsinálni, csak ennyi érdekel. Tehat ez az amit csinálnom kell.
Fentebb is írtam, hogy fogalmam sincs, hogy kell tervezni, az sehol senki sem mondja el.
Nem tudom mi az első lépés, és mi a második, harmadik.
Pl ramdom szám generátor: kell egy gomb, majd javaban írok egy random szám generátort, hozzá rendelem a gombhoz , végül alert-tel kiiratom.
Ezt nem tudom, mit kell a családfánál.
Így nem tudok mi után utána nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon IR Advance C350 + tonerek
- Airpods Pro 3 eladó garanciával
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 256 GB SSD + Lenovo LT1952p 192 monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest