Hirdetés
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Tudom, azért is írtam, hogy nem neked szólt.
Mondjuk ha már portable, ilyen tök egyszerű célokra jó az USBWebserver is.
Amúgy igazad van, hogy lightweightebb mindenképp bármilyen portable cuccos, de állandó, gyakran használt webszervernek Windows-on szerintem picit túl van erőltetve az Apache, miközben az IIS az én tapasztalataim szerint legalábbis jobban képes teljesíteni. Persze a szempont az szokott lenni, hogy legyen akkor már ugyanaz a környezet ilyen szempontból az, ami a céloldalon is van, de ha az alapvető rendszergazdai jellegű beállítások már stimmelnek itt is, ott is (nincs gond magával a kiszolgálással), akkor kevesebbszer szokott előjönni ez a probléma, mint a gondok inkább magával a webalkalmazással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk ha már portable, ilyen tök egyszerű célokra jó az