- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Persze egy ideje ismerkedek vele, tisztább, szárazabb érzés a PHP után. PHP kb olyan, mintha a fél karom hiányozna, mert a webszerver kezeli a thread-eket, meg csak szinkron kódot lehet írni vele. (Tudom, hogy van appszerver, meg nagyon próbálják pusholni páran az aszinkron PHP-t, de rajtuk kívül senki nem veszi komolyan.)
Azért a nodejs is gyerek még, nagyon kell neki, hogy stabil támogatás legyen az ES7 async function-ön. Így future-ökkel el lehet bohóckodni, de nem az igazi. Most próbálok egy object stream-hez hasonló belső üzenetküldőt csinálni aszinkron kódoláshoz. Meglátjuk hova jutok vele. Igazából már 1 éve elkezdtem hobbiból, aztán azóta már egyszer újraírtam, és most fogom másodszor is. Tisztul a dolog. Nem tudom mások hogy írnak keretrendszereket, de nekem mindig kell 2-3-4 újraírós ciklus, amitől egyre szebb meg egyszerűbb lesz a kód. Úgy néztem azért másoknál is jellemző, hogy teljesen újraírják őket, pl ext4 vagy nanomsg (ami zeromq2), symfony2, és így tovább. Nagyon ritka, hogy elsőre megtalálja a legjobb megoldást az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest