- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
A d3 csak arra kell, hogy data binding legyen az SVG-vel, és így tudjon realtime frissíteni pl websocket-en ékező szenzor adatok alapján. Ha ez nem szempont, és mondjuk egy szerver oldali script állítja elő az SVG-t, akkor valóban nincs rá szükség (de kétlem, hogy nodejs-ről lenne szó). Persze lehet manuálisan is data binding-ot csinálni, ha neked ahhoz van kedved, nem fog vissza senki.
+1, maga a business logic egy szimpla egyenes arányosság, nem kihívás, ahogy a többi része sem.
@Carasc0
Szó sincs több napról, néhány óra az egész. Amit linkeltem, abban meg csak ugyanúgy át kell állítani, mint Karmájéban, hogy mettől meddig veszed a skálát.
-
Carasc0
őstag
Hello!
Leegyszerűsítve a hosszú üzenetemet, ha senki nem vállalja be a dolgot nekem nyilván akkor akkor alternatív (primitívebb) megoldást kell találnom. Nem hinném hogy a tudatlanság bűn lenne. Sajnos az ilyen szintező készítéséhez szükséges programozási alapokkal sem rendelkezem. Sajnos az nekem nem megoldás hogy tessék itt van 1-2 könyv, link és tanulj. Az még talán, ha lenne egy hasonló kód és hogy állítgassam át a nekem megfelelőre. De ilyen aligha akadna. Tehát én nem olyan segítséget kértem hogy hol és hogyan tudom megtanulni a szintező készítését, hanem hogy esetleg ki csinálná meg nekem. De hozzátettem, hogy ha túl kemény meló, vagy esetleg luxus hogy másoknak írjunk egy kódot, én elfogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BMW topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS Phoenix GTX 1650 OC 4GB GDDR5 Videokártya
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Keresünk dokkolókat
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest