- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
Sk8erPeter #4787 üzenetére
Köszi!
Még kérdezném, hogy mi a bevált módszer a JS funkciók bekötésére a HTML dokumentumban? Gondolok itt arra, hogy elég pl. egyszer bekötni a JQuery-t és még egy *js kiterjesztésű amibe a többi etc. JQuery funkcionalítás szerepel, vagy minden egyes funkcióra (pl a waypointsra, lightboxra ...) külön külön *js fájlt szoktatok létrehozni, és úgy bekötni a HTML head részébe? Konkrétan nálam most így néz ki, ez mennyire "szépen" van így pl.?
Mondjuk waypointsra visszatérve, mert nem nyugszom, amíg meg nem oldom címszóval
.. hiába hoztam létre egy külön js fájlt amibe bemásoltam az ezen a linken található JS kódot, a htmlben meg egy p -tag -et elneveztem notify osztálynak, hiába görgetem le, nem hozza fel a figyelmeztető ablakot sehogyan sem és fogalmam sincs mit rontok el, mivel itt már szépen a JQuery library is be van kötve, szóval minden erőforrás rendelkezésre áll? Mit gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest