- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter #4724 üzenetére
Hogy a témához hozzászóljak, mint .Net vonalon fejlesztő (bár még ott is eléggé kuriózumnak számítok ezzel), én az Internet Explorerre (nyilván legújabb IE, a devtool pl. pont a múlt héten frissült) és annak a Dev tooljaira esküszök.
Ez nálam anno onnan jött, hogy a Visual Studio-val tökéletesen együttmüködik, azaz az IE-vel debugolt cucc javascriptjeit is rögtön a VS-ben lehet debugolni, másrészt nekem valahogy ez esik kézre legjobban.
Napi szinten használom a Chrome és az FF devtooljait is, a Chrome-énál kifacsartabb nyakatekertebb devtool-t még sosem láttam. Kb. mint java vonalon az Eclipse IDE
Az FF volt nálam nagyon sokáig a nagy kedvenc, kizárólag a VS integráció miatt kezdtem használni. Aztán ahogy az FF egyre lassult, egyre instabilabb lett, az IE pedig egyre jobb, úgy fokozatosan azon vettem észre magam, hogy bármit böngészek a neten, automatikusan IE-t nyitok.
Javascript debugolásra még VS nélkül is az IE devtoolja a legjobb (úgy értem kézhezállóbb, olyan igazi IDE kinézete, működése van). CSS debugban a többiek jobbak, ha jól rémlik az IE még a mai napig sem tudja, hogy pl. lerögzít egy elemet hover-re.
Ja és van egy feature az IE devtool-ban, amit viszont máshol nem láttam. Amikor a CSS-t átírogatod benne, a végén meg tudod nézni egy menetben az összegzett változtatásaidat. Ez mondjuk egy hirtelen befutott hosszabb átirogatásnál, kísérletezésnél tök hasznos tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest