Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• martonx

veterán

válasz Sk8erPeter #4724 üzenetére

Hogy a témához hozzászóljak, mint .Net vonalon fejlesztő (bár még ott is eléggé kuriózumnak számítok ezzel), én az Internet Explorerre (nyilván legújabb IE, a devtool pl. pont a múlt héten frissült) és annak a Dev tooljaira esküszök.
    Ez nálam anno onnan jött, hogy a Visual Studio-val tökéletesen együttmüködik, azaz az IE-vel debugolt cucc javascriptjeit is rögtön a VS-ben lehet debugolni, másrészt nekem valahogy ez esik kézre legjobban.
    Napi szinten használom a Chrome és az FF devtooljait is, a Chrome-énál kifacsartabb nyakatekertebb devtool-t még sosem láttam. Kb. mint java vonalon az Eclipse IDE :D
    Az FF volt nálam nagyon sokáig a nagy kedvenc, kizárólag a VS integráció miatt kezdtem használni. Aztán ahogy az FF egyre lassult, egyre instabilabb lett, az IE pedig egyre jobb, úgy fokozatosan azon vettem észre magam, hogy bármit böngészek a neten, automatikusan IE-t nyitok.
    Javascript debugolásra még VS nélkül is az IE devtoolja a legjobb (úgy értem kézhezállóbb, olyan igazi IDE kinézete, működése van). CSS debugban a többiek jobbak, ha jól rémlik az IE még a mai napig sem tudja, hogy pl. lerögzít egy elemet hover-re.
    Ja és van egy feature az IE devtool-ban, amit viszont máshol nem láttam. Amikor a CSS-t átírogatod benne, a végén meg tudod nézni egy menetben az összegzett változtatásaidat. Ez mondjuk egy hirtelen befutott hosszabb átirogatásnál, kísérletezésnél tök hasznos tud lenni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés