Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
honda 1993
üzenetére
Javascript-el meg lehet irni hozza a tobbit? (tehat hogy ne csak ott legyenn az oldalamon, hanem mukdjon is.)
Vagy ezt csak php val lehet?
Meg lehet JS-ben is írni, ha a szerveren NodeJS fut, és te abban valósítod meg a rendszeredet, de te valószínűleg nem erre gondoltál. A megoldás lehet PHP, Ruby, Python, ASP.NET vagy bármilyen szerveroldali megoldás, az a lényeg, hogy ehhez nem elég a kliensre letöltődő HTML + JS, hanem kell egy kiszolgáló és rajta futó logika.Nem tudom hogy a"kijelentkezest hogy lehet megirni. Vagy ez csak akkor fog latszani ha javascriptel vagy phpval megirom hozza a tobbit?
Session alapú megoldás kell neked, esetleg REST implementációnál ticketek használata. De úgy érzem, mindkettőtől még nagyon messze állsz, előbb a kliensoldali JS-tel kellene képbe kerülnöd, és látni, mi a kliens feladata, mi a szerver feladata, mi fut a kliensen, mi fut a szerveren, a kettő hogyan kommunikál.Sk8erPeter: csak 15 perc, mert egy másik feladványra elkészült előtte egy hasonló stílusú Ascii85 megoldásom, és azt donornak felhasználtam. Jó móka volt az egész, és úgy éreztem, a végeredmény kellően sokkoló lett első pillantásra ahhoz, hogy egy uglifieren ne küldjem még keresztül a kódot

-
DS39
nagyúr
válasz
honda 1993
üzenetére
kevered a szezont a fazonnal.
bejelentkezési folyamat részeként JavaScriptet max a validáláshoz használj, a kliens-szerver adatkommunikációt, PHP-vel (vagy ASP.NET vagy JSP) kell megoldani. illetve a bejelentkezettséghez, kijelentkezéshez session változókat kell kezelj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Precision 5540 15.6" 4K OLED i5-9400H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó 120-140mm ventillátorok - több féle, több db
- Samsung Galaxy Book 5 360 / Ultra 7 256V / 16GB / 512 SSD / FHD touch OLED / Wifi 7 / dobozos
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- DXRACER Prince L gamer szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest