- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #3705 üzenetére
Amúgy meglehetősen gány, amit csinálsz, ez az összefűzögetős valami (annyira nem próbáltam meg értelmezni). Nem tudom, most hány elemmel kísérletezel, de amikor mondjuk lesz 1000 név a telefonkönyvben, amiből szűrni kell az általad mutatott módon, akkor nem biztos, hogy azonnal végezni fog vele például egy gyengébb procival rendelkező teló...
Feladat:
kellenek egy tömb - nem nulla - elemeinek indexei, de az elemek (számok) csökkenő sorrendjében.
Vagyis ki kell gyűjteni nem csak a legnagyobb elem indexét (haha rém egyszerű lenne egy közönséges Array.indexOf(Math.max()) függvénnyel, de az indexOf() megáll az első találatnál, szóval nem jó - kellenek a lehetséges alternatívák), hanem sorban az összeset.
Hogy fognál hozzá? -
Teasüti
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #3705 üzenetére
Ha a Prohardveren beszúrsz egy kódot, akkor jelöld ki, és kattints a "Programkód" gombra, ne pedig simán a Monospace-re. Akkor megmarad indentálva.
Nem irónia, tényleg így néz ki a kód.Őőő, megvan, mi az a "result" szó, mit is jelent? Ne oda akarj írni, hanem pl. a HTML-, JS- vagy CSS-panelra...
[link] Itt is a result panelen van az eredmény.
Ezt így ahogy van másoltam a HTML kóddal együtt, de nekem nem működött a pre.innerHTML sor (ugye az küldi a result-ra a kimenetet?).Milyen natív környezetről beszélsz?
A telefont, ami végső soron a program fog futni.Amúgy nem értem, ez a zárójelezős téma hogy jött ide.
A fenti kód olvashatósága... az indentálás kapcsán.
Hogy én még nem zavarodtam bele.
Gondolom legalábbis, hogy ez miatt nehéz olvasni.Nem tudom, most hány elemmel kísérletezel, de amikor mondjuk lesz 1000 név a telefonkönyvben, amiből szűrni kell az általad mutatott módon, akkor nem biztos, hogy azonnal végezni fog vele például egy gyengébb procival rendelkező teló...
Igaz nálam csak olyan ~50 név lehet, de a telefonom elég gyenge, vagy 4 éves modell.
Nem hinném, hogy a mai 1+ ghz-es telefonoknak ez gondot okozhatna.Az utolsóra:
function akármi(izé) {
var "ez meg az";
return("ez meg az");
}
var "ez meg az" = function(izé);Na ez így jó vagy rossz?
Asszem ugyanez érvényes az Array.prototype-ra is, azt is a program elejébe illesztem be és nem tudom a benne hazsnált változók össze akadhatnak-e a program többi változójával.
Értsd: a function()-ben lévő változók "lokálisabbak-e", mint a programban lévők?
De mindjárt olvasom a linkeket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest