Hirdetés
-
LOGOUT.hu
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Vagy legyen szinkron a kommunikáció, és akkor ki tudod menteni az eredményét egy változóba. Bár pár napja pont erről beszélgettünk, hogy hiába szebb szinkronosan kimenteni az eredményt egy változóba, nem érdemes ezt használni, mert addig blokkolja a többi folyamatot?!
ajaxRequest.open("GET", "gep.php", false);
-
Lacces
őstag
Igen, úgy alert boldogság!
De nem őrzi meg az értéket utána! Mintha csak ott van meg benne... abban az IF ágban él a gep változó értéke, azon kívül már nem!!! És nem tudom, hogy miért...
Jim-Y : köszi, így jó. Az nem baj, hogy most blokkolja, nem oszt nem szoroz . Az eredmény megkapása után nem is lenne szabad most ennek a proginak tovább mennie. De így kimenti.
Én egy hide-olt inputba raktam ki az adatot és onnan beolvasni, de az nem volt olyan szép.Köszönöm szépen mindkettőtöknek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest