Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hehh:
http://prohardver.hu/tema/jquery_kerdesek/hsz_1742-1742.html
Most nem tudom, miért szottyant kedvem eltölteni 10 percet azzal, hogy ezt csak azért is megtaláljam.
(mondjuk csak végig kellett pörgetni a másik topicban a hsz.-eidet, és az összes jsFiddle-példára ráklattyintani
) -
Sk8erPeter
nagyúr
Ja OK, de végül is workaround lehet a háttérkép-változtatás helyett a sima img tagekkel szórakozás, ezért írtam, tudom, hogy itt nem konkrétan backgroundok változtak.

így meg így meg így kerestem a nevednél, ezek alapján még nincs meg, szóval nem tudom, melyikre gondolsz

Szerk.: piros-zöld négyzetek már megvannak:
http://prohardver.hu/tema/javascript_topic/hsz_3035-3035.html
De ennek nincs sok köze a témához, szóval sanszos, hogy nem erre gondoltál, vagy nem vágom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(mondjuk csak végig kellett pörgetni a másik topicban a hsz.-eidet, és az összes jsFiddle-példára ráklattyintani
)