- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Közben találtam kerülő "megoldást" (bár ez túlzás, h megoldás), az itt linkelt kódban két sor csillag kommentet tettem a végére, így azt tudom, hogy azt már felesleges másolni, nyugodtan törölhető, így nem kerül az a fos karakter sem a végére.

Viszont tanulságos, ezért neked is mondom, mert Te is szoktad használni a jsFiddle-t, hogy van bal oldalt az az első select lista, ahol ott van, h "no wrap (head)", "no wrap (body)", "onDomReady", "onLoad", na ott általában az defaultként "onLoad"-ra van állítva.
Ez nem mindig jó: pl. én nem értettem, mi a büdös francért nem működik a fentebb linkelt kód, ha ez erre van állítva, és én a window.onload-ra kötöm a betöltéskor lefuttatandó kódjaimat. Átállítottam "no wrap (head)"-re, és már jó volt... Csak ezzel szarakodtam jó ideig, mert azt hittem, a kódban csesztem el valamit. jsbinen ilyen beállítási lehetőség nincs, úgyhogy ott megy egyből. ("néha a kevesebb több"
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest