- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
cattus #10329 üzenetére
Először is köszönöm szépen a segítséget.
Azt tudom hogyan kell a scrollBy -t használni, azt nem tudom abban a form ában html alól hogy adom meg a kért containert.
Mert a példa azt mutatja, hogy a html-ben abutton tag -hoz onclick -et adok, és ott adom meg a paramétert.
Nem tudom mi értelme,és hogy adom meg egy elem elérését onnan.Ezért kérdeztem.Ahogy írtam rá jöttem:
js-ben létrehozok egy változót, a tag elérési útjával, és a változó nevét írom a html -be paraméternek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- E-roller topik
- Komoly együttműködésre készül az OpenAI és az NVIDIA
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Milyen NAS-t vegyek?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest