Új hozzászólás Aktív témák

• maestro87

őstag

Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, remélem igen.:)
    Adott egy online shop ami ehhez hasonló akciókat fog szervezni a napokban. Mint látható nagyon olcsón megvásárolhatóak lesznek egyes termékek, de csak limitált mennyiségben (linkeltnél ez 1 főt jelent). A lényege, hogy amint a számláló a nullához ér, meg kell nyomni a Buy gombot. Aki a leghamarabb nyomja meg, az veheti meg a terméket a kiírt áron.
    Nem kamu akciók, tényleg csak a gombnyomáson múlik a dolog, de minden ms számít...

Na most állítólag a leleményes ruszkik:D ezeket script-ekkel (Java?) szokták megnyerni ami kattint helyettük a megfelelő időben. Legalábbis elég gyanús, hogy a legnagyobb akciókat orosz e-mail-lel rendelkezők nyerik.
    Tehát én is egy ilyen srcipt-et szeretnék. :D Viszont nem konyítok az efféle script-ekhez. :(((
    A kérdés, hogy van-e vállalkozó szellemű aki segítene nekem ebben? :B

Valami olyasmi kellene ami x időnként frissítené a számlálót (el szokott csúszni) és 0-nál automatikusan megnyomná a gombot.
    Tudom, hogy sok múlhat a ping-en is, de azért mégis nagyobb eséllyel indulnánk a "versenyben".:)
    Mellesleg nekem is és egy fórumtársnak is sikerült már megcsípni 1 centes billentyűzetet, illetve tablet-et, szóval nem lehetetlen.
    Remélem tud valaki segíteni... és nem csak magának tartja meg a srcipt-et. ;] :R

Új hozzászólás Aktív témák