- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Közben sikerül a cookiesokkal megoldani az adatok rögzítését, amely a honlap elhagyása után következik be. Erre első körben három funkciót írtam (cookies létrehozása, cookies törlése, és cookies megjelenítése), ezek működnek is, viszont az itt mellékelt kódban, a Cookies wie Object komment után a kódban megpróbáltam összehozni egy objektbe a három funkciót, de valamiért úgy nem megy, ezért egyenlőre kikommenteltem. Kérlek ránézne közületek valaki, hogy miért nem megy objektben a három funkció?
Valamint a Cookies bei Neuladen komment után a kódban kísérletet tettem arra, hogy a lementett cookiekat, ha az oldalra visszatér a felhasználó, a kosár tartalmak továbbra is megmaradjanak, viszont ezt egyenlőre csak console.loggal teszteltem, ott persze nem ad vissza eredményt...
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat előre is,
Ádám
Ui: Ha valakinek problémás lenne a német miatt, kérlek szóljatok, és részletezem az adott sort, ha valamely változó, komment ... nem lenne érthető. Viszont nekem most perpill németbe kell ezt megírnom a beadandóm miatt.
Sk8erPeter: Közben pont nézem a kommented, köszi szépen a hasznos tanácsokat. Igyekszem még átvariálni a kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest