-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Közben sikerül a cookiesokkal megoldani az adatok rögzítését, amely a honlap elhagyása után következik be. Erre első körben három funkciót írtam (cookies létrehozása, cookies törlése, és cookies megjelenítése), ezek működnek is, viszont az itt mellékelt kódban, a Cookies wie Object komment után a kódban megpróbáltam összehozni egy objektbe a három funkciót, de valamiért úgy nem megy, ezért egyenlőre kikommenteltem. Kérlek ránézne közületek valaki, hogy miért nem megy objektben a három funkció?
Valamint a Cookies bei Neuladen komment után a kódban kísérletet tettem arra, hogy a lementett cookiekat, ha az oldalra visszatér a felhasználó, a kosár tartalmak továbbra is megmaradjanak, viszont ezt egyenlőre csak console.loggal teszteltem, ott persze nem ad vissza eredményt...
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat előre is,
Ádám
Ui: Ha valakinek problémás lenne a német miatt, kérlek szóljatok, és részletezem az adott sort, ha valamely változó, komment ... nem lenne érthető. Viszont nekem most perpill németbe kell ezt megírnom a beadandóm miatt.
Sk8erPeter: Közben pont nézem a kommented, köszi szépen a hasznos tanácsokat. Igyekszem még átvariálni a kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Gitáros topic
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- NEXT LEVEL RACING NLR-A020 - LITE Free Standing Monitor Stand
- 5700X / B550 / 16 GB DDR4 / 250 GB SSD / 4 TB HDD / RM650X
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest