Új hozzászólás Aktív témák

• adam_

senior tag

Közben sikerül a cookiesokkal megoldani az adatok rögzítését, amely a honlap elhagyása után következik be. Erre első körben három funkciót írtam (cookies létrehozása, cookies törlése, és cookies megjelenítése), ezek működnek is, viszont az itt mellékelt kódban, a Cookies wie Object komment után a kódban megpróbáltam összehozni egy objektbe a három funkciót, de valamiért úgy nem megy, ezért egyenlőre kikommenteltem. Kérlek ránézne közületek valaki, hogy miért nem megy objektben a három funkció?

Valamint a Cookies bei Neuladen komment után a kódban kísérletet tettem arra, hogy a lementett cookiekat, ha az oldalra visszatér a felhasználó, a kosár tartalmak továbbra is megmaradjanak, viszont ezt egyenlőre csak console.loggal teszteltem, ott persze nem ad vissza eredményt... :U

Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat előre is,

Ádám

Ui: Ha valakinek problémás lenne a német miatt, kérlek szóljatok, és részletezem az adott sort, ha valamely változó, komment ... nem lenne érthető. Viszont nekem most perpill németbe kell ezt megírnom a beadandóm miatt.

Sk8erPeter: Közben pont nézem a kommented, köszi szépen a hasznos tanácsokat. Igyekszem még átvariálni a kódot. ;)

Új hozzászólás Aktív témák