Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Multkor írtam az egyik topikba, hogy elég sok task runner van ma már a JavaScriptes világban, Grunt, Gulp, Broccoli, stb.. és egy lapon említettem ezeket az npm-el. A legutóbbi itthoni kis projektemnél már én sem használtam Grunt-ot, hanem egy az egyben az npm-re támaszkodtam, és, hogy őszinte legyek tényleg elég bíztató. Örvendetes, hogy egy csomó felesleges dependency-t és boilerplatet meg tudok vele spórolni. Kérdés, hogy meddig tartható fent ez az állapot, ha egy bizonyos méretet meghalad a projekt, akkor lehet, hogy már ez is átláthatatlan lesz, és valami más megoldást kell keresni. Illetve, amire nem sikerült megoldást találnom, hogy hogyan tudnék task streameket felállítani ezzel a módszerrel? Nevén nevezve, ha elindítok egy watchify taskot akkor hogyan tudok erre szubszekvens eseményeket definiálni?
Ebben a témában most olvastam egy jó cikket és ez ösztönzött, hogy írjak, csak meg akarom osztani a linket
Why we should stop using Grunt & GulpA szerző ezt írja a cikk végén:
In my next post, I'll be detailing the ins and outs of npm and how to use it effectively, showing how you can have an extendable config, multiple tasks, streaming tasks, and more.
Úgyhogy én nagyon várom a folytatást.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Spórolós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest